Sport

Közösen segít a háború menekültjeinek a PICK Szeged, a Szegedi Kortárs Balett és az MTK

Az orosz-ukrán háború menekültjeiért fogott össze a PICK Szeged kézilabda-csapata, a Szegedi Kortárs Balett és az MTK, hogy arra buzdítsák a szegedieket, hogy segítsék a Baptista Szeretetszolgálat munkáját. Az alábbiakban a Kékek és partnereik közös, szerda délelőtti közleményét közöljük.

Az orosz-ukrán háború következményeként milliók kényszerültek otthonuk elhagyására, feladva életük munkáját, hátrahagyva mindent, ami valaha is fontos volt számukra. Mi sem bizonyítja ennél jobban az élet törékenységét, és azt, hogy hálásnak kell lennünk mindazért, amink van! A #HandballFamily értékei ilyen tragikus történelmi események kapcsán kell, hogy igazán megmutatkozzanak! Hisszük, hogy nincs értékes győzelem, ha közben elhagyjuk emberségünket.
 
A PICK Kézilabda Zrt., a PICK Szeged csapata, valamint partnereink: a Szegedi Kortárs Balett, az MTK Budapest labdarúgócsapata, és a LEXUS Szeged közösen kéri minden szurkolóját, partnerét, nézőjét  és vásárlóját, hogy segítsék a Baptista Szeretetszolgálat munkáját!
 
A Baptista Szeretetszolgálat önkéntesei és partnerei határon innen és túl segítik a háború áldozatait, a harcok elől menekülőket, és első kézből értesülnek a felmerülő igényekről.

EZEKRE VAN A LEGINKÁBB SZÜKSÉG

Jelenleg tartós élelmiszerre, higiéniai cikkekre, matracokra, ágyneműre, gyógyszerekre van a legnagyobb szükség. A tárgyi adományok mellett anyagi támogatást is várnak, az adományok átvevő pontjainak listáját az alábbi ITT találod, Szegeden a Szegedi Baptista Gimnázium és Technikumban (6724 Szeged, Rigó utca 24/d) várnak a baptisták.

Anyagilag többféleképpen tudod támogatni a Baptista Szeretetszolgálat munkáját:

  • a 1355-ös segélyvonal hívásával 300 Ft-tal támogatjátok a szervezetet
  • ezen a linken néhány kattintással, az OTP Simple Pay rendszerét használva egyedi összeggel, bankkártyás fizetéssel tudsz segíteni
  • anyagi támogatásod átutalással is tudod biztosítani a Baptista Szeretetszolgálat részére az UniCredit banknál vezetett 10918001-55555555-55555555 bankszámlaszámra történő utalással. A megjegyzésbe írd be: „UKRAJNAI KRÍZIS”

“Emberek csak együtt maradhatunk!” – zárta közleményét a Pick Szeged csapata.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb