Mindenmás

Napi pakk: -4 fokkal indul a szerda Szegeden, ma folytatódnak az orosz-ukrán béketárgyalások

Irtó hideg reggelre ébredhettünk ma Szegeden, -6 fokkal köszönt ránk a szerda, öltözz fel rétegesen, mert ez még bizony nem a tavaszi napsütéses idő. Ma folytatódnak az orosz-ukrán béketárgyalások, miután a feleknek hétfőn nem sikerült megegyeznie. Induljon hát a nap, meghoztuk a Napi pakkot a reggeli kávéd mellé!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Lujza, Károly, Henrietta, Henrik, Absa, Absolon, Axel, és Lél nevű Olvasóinak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 59. születésnapját ünnepli a mai napon Jon Bon Jovi zenész, dalszövegíró.
  • 41. születésnapját ünnepli az ausztrál színésznő, forgatókönyvíró Rebel Wilson, akit a Csaló csajok című amerikai vígjátékból ismerhet a közönség.
  • 53. születésnapját ünnepli Daniel Craig, színész, aki 2005 óta négy alkalommal bújhatott kedvenc brit titkosügynökünk, James Bond bőrébe.
Fotó: puliwood.hu
  • Ezen a napon született 1817. március 2 -án Arany János, a magyar irodalom egyik legismertebb és egyben legjelentősebb alakja, a Toldi című mű szerzője.
  • 1933. 03.02-án ezen a napon mutatták be a világon először New Yorkban a King Kong című mozifilmet, Fay Wray főszereplésével.

RÉTEGES ÖLTÖZET BEKÉSZÍT: -6 FOKKAL INDUL A MAI NAP SZEGEDEN

Szerdán túlnyomóan napos lesz az idő, és csapadék sem valószínű Szegeden, sőt, a szél is gyenge, mérsékelt marad egész nap. Hajnalban viszont nagyon hideg lesz, érdemes lehet rétegesebben felöltözni, hiszen -6 fokig hűl majd le a levegő hőmérséklete. Napközben sem lesz túl meleg: csupán 6 fok lehet délután Szegeden.

MA FOLYTATÓDNAK AZ OROSZ – UKRÁN BÉKETÁRGYALÁSOK

Hétfőn Fehéroroszországban az ukrán határ közelében öt órán keresztül tárgyalt egymással az orosz és az ukrán küldöttség, de érdemi megállapodás nem született. A béketárgyalások március 2-án szerdán egy második körrel folytatódnak az orosz és ukrán fél között – közölte kedden a TASZSZ orosz hírügynökség Zerkalo Nedeli ukrán hírforrásra hivatkozva.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb