Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Pick meccs az Arénában, meghallgatás a Szegedi Gyermekszínházban és pörgős nőnapi bulik várnak rád Szegeden

Mozgalmas hétvége elé nézünk Szegeden, Pick meccs lesz az Arénában, felvételi meghallgatásra várják a gyerekeket a Szegedi Gyermekszínházban és pörgős nőnapi bulik várnak rád a szombat éjszakában. Már nincs sok hátra a munkából, tarts ki, addig is, szemezgess a hétvége legígéretesebb programjaiból Kikapcsunkkal!

A VILÁGOT JELENTŐ DESZKÁKRA KÉSZÜLSZ? FELVÉTELT TART A SZEGEDI GYERMEKSZÍNHÁZ

Gyermekként sokan ábrándoznak arról, hogy a világot jelentő deszkákra lépjenek, elkápráztassák közönségüket színészi játékukkal és csodás hangjukkal. A szegedi gyerekek számára most az álom valóra válhat, hiszen a Barátok közt című sorozat egykori sztárja, Csomor Ági, a Szegedi Gyermekszínház vezetője felvételt hirdet színitanodájába.

SZOMBATON MEGTELIK A PICK ARÉNA: A SZEGEDI COVID OSZTÁLY HŐSEI IS BEÁLLNAK SZURKOLNI

Szombaton 17.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Ferencváros csapatát fogadják a szegediek a PICK Arénában. A meccsre újból meghívták a COVID-osztály munkatársait, így ismét az egészségügyben kiemelkedően teljesítő hősökkel közösen szurkolhatunk Szegeden.

KAPCSOLÓDJ KI EZEN A HÉTVÉGÉN A SZEGEDI MOZIKBAN

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Mozi kínálatában vár rád a Főzőklub című dán vígjáték, amelyben három hatvanas barátnő kalandjait követhetitek nyomon egy olasz főzőtanfolyam apropóján, megismerkedhetsz Chiara történetével, melyben a fiatal lány megdöbbentő felfedezést tesz a családjáról, de érkezik a mozivászonra a Legendárium – Mesék Székelyföldről című magyar-román koprodukció is, mely szórakozást kínál az egész családnak. A teljes programot itt tudod megtekinteni.

CINEMA CITY

A Cinema City mozivásznán Batman újra Gotham utcáit rója és üldözi a város gonosztevőit, de szenzációs szereposztással érkezik a Belfast című filmdráma is. A humoros, érzelmes és markánsan személyes történet egy fiú gyermekkorának krónikája a hatvanas évek végéről a címbéli város zűrzavarában. A filmet az Oscar-jelölt Kenneth Branagh írta és rendezte, a szereplők közt van az Arany Glóbusz-jelölt Caitriona Balfe, az Oscar-díjas Judi Dench, Jamie Dornan, Ciaran Hinds, és a filmvásznon most debütáló tíz éves Jude Hill. A teljes programot itt tudod megtekinteni.

ENGEDD KI A GŐZT A SZEGEDI ÉJSZAKA HÉTVÉGI FORGATAGÁBAN

HUNGI

A Hungiban közeledve a nőnaphoz a hölgyeké lesz a főszerep szombat este, amikor is a legcsajosabb és legszexibb zenék fognak szólni, méghozzá Loving Arms jóvoltából!

RETRO KLUB

Ha a Retro Klubot választod szombaton, ezt az éjszakát biztos nem fogod elfelejteni, ugyanis Nőnap alkalmából a szórakozóhely színpadára érkezik Európa első számú férfi revütánc csapata: a Hot Men Dance!

SING SING

International Students partival vár ma este a Sing Sing, ahol a jó hangulatról Gabriel B fog gondoskodni!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb