Kikapcs

Nőnap alkalmából virággal kedveskedik a KAM Home Goes 2 Bamako csapata a szegedi hölgyeknek

A nemzetközi nőnap alkalmából egy szál virággal kedveskedik a KAM Home Goes 2 Bamako csapata a szegedi hölgyeknek, tudtuk meg Muráti Kamilló csapatkapitánytól.

KEDD REGGEL 6:30 ÉS 8:30 KÖZÖTT ÉRDEMES A HÖLGYEKNEK A DUGONICS TÉRRE KILÁTOGATNI

A rallys srácok ikonikus autója kedd reggel 6:30-kor gördül be a Dugonics térre, ahol egy szál gyönyörő tulipánnal köszöntik az arra járó szegedi hölgyeket. “Az év minden napján tiszteljük a hölgyeket, de fiú csapat lévén ezen a különleges napon szeretnénk is őket meglepni egy-egy szál virággal” – árulta el Kamilló.

A NAP TOVÁBBI RÉSZÉBEN A RÁSZORULÓ HÖLGYEKNEK JUTTATJÁK EL AJÁNDÉKCSOMAGJAIKAT A RALLYS FIÚK, KÖZÖSEN A RUHATÁR CSAPATÁVAL

Ahogy a csapatkapitánytól megtudhattuk, egészen 8:30-ig a Dugonics téren megtalálják őket a hölgyek, ám a reggeli virágosztással még nem ér véget a KAM Home Goes 2 Bamako nőnapi akciója. Ezt követően ugyanis a RuhaTár csapatával közös gyűjtésük eredményeképp női tisztálkodószereket, pipereholmikat fognak a rászoruló hölgyeknek, családoknak, egyedülálló szülőknek házhoz szállítani Szegeden és környékén, természetesen a rallys fiúk terepjárójával.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb