Mindenmás

A Londoni körúton terítette a kábítószert egy 25 éves férfi, kiskorúaknak is adott el belőle

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységével együttműködve elfogtak egy férfit aki Szegeden, a Londoni körúton árult kábítószert és új pszichoaktív anyagokat – olvasható a rendőrség szerdai közleményében.

Mint írják, a rendőrök 2022. március 8-án vették őrizetbe a gyanúsítottat. A megalapozott gyanú szerint a 25 éves szegedi férfi az otthonában árulta a marihuánát és a “kristály” fantázianevű anyagot. A rendőrség kiemelte: a vásárlói között 18 éven aluliak is akadtak. A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységével együttműködve a feltételezett elkövetőt elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök az ügyészségen kezdeményezték a férfi letartóztatását.

A SZOMSZÉDBAN IS KAPÁS VOLT

Négy férfit vett őrizetbe a rendőrség a szomszédos Békés megyében, közülük ketten apa-fia párosként kényszerítettek nőket prostitúcióra, a másik két férfi pedig a saját párjait futtatta. A rendőrség a kedd hajnali rajtaütés során gyakorlatilag mindent lefoglalt, amik a “strici” sztereotípiába illenek, a kilós aranyfuxoktól kezdve a fehér poron át a 7-es BMW-ig.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Belcampo
  2. Visszajelzés: poppenhuis
'Fel a tetejéhez' gomb