Közélet

Hajnali rajtaütés: apa-fia stricipárost fogtak a szomszédban (videóval)

Négy férfit vett őrizetbe a rendőrség a szomszédos Békés megyében, közülük ketten apa-fia párosként kényszerítettek nőket prostitúcióra, a másik két férfi pedig a saját párjait futtatta. A rendőrség a kedd hajnali rajtaütés során gyakorlatilag mindent lefoglalt, amik a “strici” sztereotípiába illenek, a kilós aranyfuxoktól kezdve a fehér poron át a 7-es BMW-ig.

Emberkereskedelemmel és kitartottsággal gyanúsítható férfiakat fogtak el a Gyulai Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2022. március 8-án hajnalban Kétegyházán – írja a Police.hu.

  • A négy kétegyházi férfi közül ketten, apa és fia a nyomozás eddigi adatai szerint két nőt kényszerítettek prostitúcióra. A külföldön szexuális szolgáltatást nyújtó nőket rendszeresen hívogatták telefonon, veréssel, megöléssel is fenyegették őket azért, hogy minél több pénzt keressenek és küldjenek nekik.
  • A másik két férfi a gyanú szerint kitartatta magát, párjaik szexuális szolgáltatással keresett pénzéből részesültek és éltek.

A Gyulai Rendőrkapitányság az utóbbi két férfit kitartottság bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja, apa és fia ellen pedig emberkereskedelem bűntett miatt indított eljárást. A rendőrök a gyanúsítottaktól pénzt, két személyautót, több mint 5 millió forint értékű arany ékszert, összesen közel 6 millió forintnyi értékről kiállított zálogjegyeket, az utalásokról igazolásokat, mobiltelefonokat, kábítószer gyanúját keltő anyagokat foglaltak le és zár alá vettek több házat.

Az alábbi, a lekapcsoláskor készített rendőrségi galériában minden van, amire 10-ből 9 szegedi elsőre rávágja a “strici” szót:

  • 7-es Bömös,
  • fuxok,
  • gyanús fehér por.

P.S.: semmi bajunk a BMW tulajdonosokkal (sőt, a Szeged365 szerkesztőségében is van), ha Te is bajor gépet hajtasz, még nem jelenti, hogy a cikkben említett “szakmát” űznéd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb