Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Toros Pálinkafesztivál, március 15-ei ünnepségek és pörgős bulik mindennapra a hosszú hétvége kínálatában Szegeden

Mindenki nagy örömére ma végre kitör a négynapos hosszú hétvége Szegeden, s egy biztos, nem fogunk a következő napokban unatkozni! Elstartol a Toros Pálinkafesztivál, pörgős bulikkal készülnek a szegedi szórakozóhelyek és március 15-én számos ünnepi program közül is csemegézhetsz. Kapcsolj ki, élvezd a hosszú hétvégét, mi pedig mutatjuk hozzá a legígéretesebb programokat!

PÉNTEK ESTE NAGYOT DURRANT MAJKA & CURTIS: SZEGEDRE ÉRKEZIK A DUÓ SWING 2022 TURNÉJA

Rendhagyó koncertre invitálja a szegedieket Majka & Curtis páros, ugyanis SWING 2022 turnéjuk következő állomása Szeged lesz. A rapper duó pénteken 19 órától a Városi Sportcsarnokban durrant egy nagyot, azonban ez most nem egy italtól mámorosan slágereket szövegelő buli lesz, hanem egy szigorúan alkoholmentes, csendes-ülős fellépés, nem csupán az ízig-vérig Majka & Curtis rajongóknak.

SZOMBATON ELSTARTOL SZEGEDEN A TOROS PÁLINKAFESZTIVÁL

2022. március 12 és 15. között, magyarán, az ünnepi hétvégén, két Covid-sújtotta év után úgy fest, tényleg újraindulhat a mediterrán pezsgés Szeged belvárosában, a klasszikus gasztrofesztiválok közül elsőként a Toros Pálinkafesztivált tartják meg.

EZEK A PROGRAMOK VÁRNAK RÁD MÁRCIUS 15-ÉN

Piros-fehér-zöldbe borult a város, március 15-re készülve nemzeti színű lobogók díszítik a városházát, a Klauzál teret és többek között a Belvárosi hidat is. Az országzászló hivatalos felvonásával indulnak majd az ünnepi programok Szegeden, a városháza előtt a Pavane Táncegyüttes és a Fricsay Ferenc Városi Fúvószenekar, míg a Klauzál téri Kossuth-szobornál a Szegedi Nemzeti Színház művészei lépnek fel.

A HOSSZÚ HÉTVÉGÉN IS VÁRNAK A SZEGEDI MOZIK

BELVÁROSI MOZI

A hosszú hétvégén megéri ellátogatni a Belvárosi Moziba az egész családdal, érkezik ugyanis a mozivászonra a Pirula Panda című animációs családi fantasy, de izgalmas szórakozást kínálhat a Legendárium – Mesék Székelyföldről című magyar-román koprodukció is. Ha pedig igazi drámára és rejtélyekre vágysz, a világhírű és sikeres fenegyerek David Lynch rendezésében megnézheted a Mullholland Drive – A sötétség útja című filmet. A teljes műsort itt tekintheted meg.

CINEMA CITY

A Cinema City műsorában két szuperhős is felveszi a harcot a gonosszal, ugyanis Batman és Pókember is új, veszélyekkel teli küldetés elé néz. Ha szereted a kutyás családi vígjátékokat, akkor ne hagyd ki a Katonadolog című alkotást, melynek főhőse Lulu, a belga juhászkutya. A teljes műsort itt tekintheted meg.

ENGEDD KI A GŐZT A HOSSZÚ HÉTVÉGÉN, BULIZZ EGY NAGYOT A SZEGEDI ÉJSZAKÁBAN

SING SING

Szombat este Nusha, Gaga, Robin Futaki és Dain Farrell gondoskodik róla a Sing Sing-ben, hogy felejthetetlen legyen a hétvége!

HUNGI

Ha már hosszú hétvége, nem csak a szombat este kínál pörgős bulikat számodra. Vasárnap a Hungiban WeekEnd Party, ahol a fergeteges hangulatról Gnu és Corvin fog gondoskodni.

RETRO

A Retro Klubban hétfőn rendhagyó módon a vendéglátósoké lesz a főszerep. “Lehetsz Vendéglátós, Pultos, Mixer, Felszolgáló, DJ, Zenész, Szakács vagy öreg /ex/Vendéglátós. Te, aki az év minden napján a Pult másik oldalán “ünnepeltél”, és szórakoztattad a vendégeket! Te, akinek soha nincs alkalmas NAP arra, hogy szórakozzon! Március 14-én hétfőn a nemzeti ünnep előtt egy este, ami csak rólatok szól! Jön Szeged Nagy Vendéglátós bulija!” – olvasható az esemény leírásában. A lemezjátszóknál Big Bill adja majd a talpalávalót.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: duurzaam spelen
'Fel a tetejéhez' gomb