Sport

Magabiztos PICK diadal az 50. Komló elleni meccsen, a Szeged-Csanád GA döntetlent játszott

Egy győzelem, egy döntetlen. Ha röviden kellene összefoglalnunk a vasárnap délután szegedi vonatkozású sporteseményeit, ennyit írtunk volna. Magabiztos PICK diadalt hozott az 50. Komló elleni NB I – es mérkőzés, a Soroksári SC ellen viszont egy szoros egálmeccs várta a Szeged-Csanád Grosics Akadémia különítményét.

PAPÍRFORMA: GYŐZÖTT A PICK SZEGED

30 szegedi drukker kísérte el a Sport36-Komló otthonába a Kékeket, akik Bánhidi Bence, Bodó Richárd és Borut Mackovsek nélkül léptek pályára az 50. Komló-PICK Szeged NB I-es meccsen. Mikler Roli parádésan védett, Radivojevics és Blonz pedig szórta a gólokat, a vége egy 12-19 félidőt követően egy kereken tíz gólos szegedi győzelem lett, 28-38 a vendégeknek, akik ezúttal mi voltunk.

Sport36-Komló-PICK Szeged 28-38 (12-19)
K&H férfi kézilabda liga, 18. forduló, Komló, Sportközpont, 800 néző. Vezette: Bujdosó, Horváth.
Komló: Pásztor – Urbán 2, Zobec 6, Jóga 1, Takács 4, Jerkovic 5, Orbán 2. Csere: Szilágyi (kapus), Szöllősi, Sunajko 3, Grünfelder 2, Radic 1, Hoffmann 1, Szkokán, Begovácz 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.
PICK Szeged: Mikler – Bombac 3, Tönnesen 1, Gaber 7, Henigman, Martins 1, Blonz 4. Csere: Alilovic (kapus), Radivojevics 11/3, Frimmel 1, Garciandía 5, Rosta 5, Sostaric. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 2, ill. 8 perc
Hétméteres: 2/0, ill. 3/3

EGÁLT HOZOTT A SOROKSÁRI KIRUCCANÁS A GROSICSNAK

Akárcsak a kézilabdásainkat, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatát is elkísérték a szegedi fanek, Soroksáron a napsütés mellett huszonöt szegedi szurkoló várta őket. Apropó, még valaki, a csapat tudósítása szerint a lelátón ott ült Gera Zoltán, az U21-es válogatott szövetségi edzője is. A Molnár F. T. – Ódor, Temesvári, Pejovic, Kővári R. – Kovács M., Farkas A. – Gréczi, Horváth K., Csoboth – Gajdos alkotta különítmény egy 2:2 – es döntetlennel térhetett haza a fővárosból, a 62. percben Germán 10 méterről lőtt gólt az üres kapuba, a 73-ban pedig Horváth Krisztofer adott Gajdos Zsolthoz, aki egy átemelős cselt követően 14 méterről a bal alsó sarokba lőtt. A vége 2:2 lett, jövő vasárnap a Szent Gellért Fórumban az Ajka ellen játszanak a Srácok.

Borítókép: Pick Szeged / Szeged-Csanád GA

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb