Mindenmás

Gődény György nyílt vitára hívta Majkát, a rapper egy furcsa feltétellel állna ki

Alaposan kiverte a biztosítékot Majkánál a Normális Élet Pártjának pénteki közleménye, amelyben Oroszország mellett kiállva azt írták, az ukránok is megsértették a békét, és a NATO provokálja Oroszországot. A műsorvezető, dalszövegíró, rapper a péntek esti, szegedi koncertjét követően szállt bele páros lábbal Gődény Györgybe, amelyre most megérkezett a válasz.

A Normális Élet Pártja vezetőjénél most betelt a pohár, és úgy döntött, nyilvános vitára hívja a rappert:

“Hozzád szólok most, idefigyelj, Majoros Péter. A te szavaiddal élve ne legyél az élet bábja. Gyere csak közelebb, és nézz csak a szemembe! Azt mondom neked, találkozzunk március 14-én hétfőn a fővárosban, valami semleges helyen, és face to face beszéljük meg a problémákat” – üzente Facebook oldalán Gődény, aki azt mondta videóüzenetében, igyekszik egy moderátort is elhívni, aki “fogja a kicsi kezedet, nehogy féljél.”

A Normális Élet Pártjának alapítója arra kérte a pénteken még a szegedi Városi Sportcsarnokban swingkoncertet adó zenészt, hogy menjen el, és próbálja meg elmondani, mi a gondja vele.

“Én korábban soha nem szóltam vissza neked, nem mondtam semmit, de most már betelt a pohár, ahogy a mondás tartja, az embernek akármilyen kevés vére van, az is felforr egyszer” – mondta Gődény György.

Nem kellett sokat várni Majka válaszára, aki a szembesítést egy feltétellel hajlandó elvállalni:

“Abban az esetben állok szóba veled, ha egy kis táskában elhozol 150 millió forintot. Bizony. Amit tőlünk loptál el. Tőlem is. Sőt az emberektől. Azoktól az emberektől is elloptál 150 millió forintot, akik tátott szájjal követnek téged a neten. Ha elhozod azt a 150 millió forintot, szépen elsétálunk vele oda, ahonnan hoztad, és befizetjük. Visszaadod az embereknek a pénzét, és utána leállok veled vitatkozni. Addig viszont csak egy csaló vagy, egy senkiházi, akit egyébként én magam nem is értem, hogy engednek a választások közelébe. Úgy, hogy nyilvánvalóan választási csalásban vettél részt. És most megint csinálhatod a fesztivált. Hát ez hogy van, Gyuri?” – szólt Majka nem túl diplomatikus válasza. Ezek után arra is kitért, miért nem ért egyet a Normális Élet Pártjának közleményével. Hangsúlyozta: elfogadhatatlan bármilyen szinten is kiállni az oroszok mellett, akik rakétával lövik a kórházakat, az iskolákat, a civil lakosságot, ahogy az is elfogadhatatlan, hogy bárki arra hivatkozzon, hogy korábban Amerika is követett el hasonlót.

Gyanítjuk, nem lesz a randiból semmi, amennyiben mégis (vagy folytatódna a szájkarate), beszámolunk róla.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb