Szegedi ArcokVideo365

Eljött a tavaszi megújulás ideje: hozd magad bombaformába a Chill – Fit Body masszázs és alakformáló szalonban

Itt a tavasz, a megújulás időszaka, ami a hölgyek körében is azt jelenti, hogy egy kicsit jobban elkezdünk figyelni az alakunkra, a külsőnkre, amit valljuk be, a téli szürkeségben és vastag ruhák rejtekében könnyebb elhanyagolni. Ha szeretnél ezen változtatni és a rövid szoknyás, bikinis szezonra csúcsformába hozni magad, a Chill – Fit Body masszázs és alakformáló szalonban a legjobb kezekben vagy, hiszen a szalon megálmodója, Molnár Nóri, a legmodernebb technológiák és professzionális masszázstípusok segítségével veszi fel a harcot a kilók, vagy a narancsbőr ellen, sőt, újdonságként méregtelenítő testpakolásokkal is kényezteti bőrödet, hogy mire eljön a nyár kirobbanó formában legyél!

ELŐSZÖR EGY SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓN VEHETSZ RÉSZT, AHOL KIDERÜL, MI LENNE SZÁMODRA A LEGALKALMASABB KEZELÉS

Molnár Nóra, gyógy- és sportmasszőr, a Chill – Fit Body tulajdonosa hetedik éve foglalkozik masszázzsal és négy éve már alakformálással is segíti a szegedi vendégeket, így pontosan tudja, céljaid eléréséhez mire van szükséged. Nóri vallja, nincs két egyforma vendég, ezért szalonjában először egy személyes konzultáción vehetsz részt, ahol közösen eldönthetitek, milyen kezelés lenne számodra a legalkalmasabb, hogy mire lekerül rólunk a nagykabát kirobbanó formában várd a nyarat.  

MODERN GÉPPARK VÁR RÁD A SZALONBAN

A Chill – Fit Body modern gépparkjával egy igazán futurisztikus világba csöppenünk, ahol minden eszköz óriási segítséget nyújt célod elérésében. Van, amelyik jó alaposan megdolgoztat, van, amelyik ellazít és természetesen van, amelyik csak kikapcsol és kényezteti testedet egy pörgős nap után. 

ISMERD MEG AZ INFRATAINERT, AZ ALAKFORMÁLÁS CSODAFEGYVERÉT

Ha valakinek az állóképessége, vagy a fizikuma megengedi, elsősorban egy infratrainerrel kombinált kezelést ajánlja Nóri. Az infratrainer igazi csodafegyver, a benne rejlő 24 darab infralámpának köszönhetően számos jótékony hatással bír szervezetünkre.

  • Egy mindössze félórás edzésprogram vele olyan, mintha egy maratonfutó lefutott volna egy 30 km-es távot.
  • Az infrafény melege serkenti a vérkeringést, hiszen, ahogy a meleg szétárad a testünkben az erek kitágulnak, a véráramlás felgyorsul, ami javítja a sejtek ellátását és növeli a szívfrekvenciát.
  • Az infravörös fény melegének hatása nagyfokú izzadást vált ki, ami hozzásegíti szervezetünket ahhoz, hogy megszabaduljunk a káros méreganyagoktól.
  • Emellett csökkenti a narancsbőr tüneteit.
  • Intenzíven fogyaszt és zsírt éget.
  • Növeli az állóképességet.
  • Gyorsítja az anyagcserét.
  • Összességében tehát fit és egészséges testet kölcsönöz számunkra.

AZ ICOONE VÁKUUMOS MASSZÁZSGÉPPEL HADAT ÜZENHETSZ A MAKACS ZSÍRLERAKÓDÁSOKNAK

Az Icoone vákuumos masszázsgéppel hadat üzenhetsz a makacs zsírlerakódásoknak, szinte átporszívózza az egész testet. Ezt követően Nóri kézi cellulit masszázzsal folytatja a kezelést, amely során különböző professzionális termékeket használ a cél még hatékonyabb eléréséhez. Végül pedig az előző kezelések hatékonyságának fokozására következhet a gépi nyirokmasszázs, mely során a keringést, az izmokat és a bőr alatti kötőszöveteket dolgoztathatod meg.

ÚJDONSÁGKÉNT MÉREGTELENÍTŐ TESTPAKOLÁSOKAT IS VÁLASZTHATSZ

Nóri elárulta, újdonsággal is kedveskedik a tavaszi megújulásra vágyó vendégeinek: az előzőek kiegészítő kezeléseként testpakolásokkal kényeztethetjük bőrünket, melyek verhetetlenek a méregtelenítésben, magas ásványi anyag tartalmuknak köszönhetően ápolják a bőrt, ennek köszönhetően pedig elérhetjük, hogy a kezelések eredményei hosszútávon is megmaradjanak, kifejtsék hatásukat. A Peel Off Drainage pakolás az alginát, zöld agyag és a ginseng erejével veszi fel a harcot a cellulit ellen, miközben feszesíti, s szinte megfiatalítja a bőrt. Az Alga & Tengeri iszap pakolás kitűnő a narancsbőr ellen, javítja a bőr szerkezetét és rugalmasságát és oldja a bennünk felgyülemlett feszültséget, csökkenti a stresszt.    

TESTÜNK FOLYAMATOS TÖRŐDÉST IGÉNYEL

Nóri arra is felhívta a figyelmünket, egy kezeléstől még nem várhatunk csodát, hiszen testünk egészsége érdekében fontos a folyamatos karbantartás, különböző fenntartó kezelések alkalmazása, a rendszeres testmozgás és a megfelelő folyadékbevitel. Ha folyamatosan törődünk a bőrünkkel, meg fogja hálálni a gondoskodást, mi pedig fitten, egészségesen és önbizalmunk teljes tudatában kaphatjuk fel nyáron a fürdőruhát.

Ha te is szeretnéd magad bombaformába hozni, keresd bizalommal Nórit az alábbi elérhetőségeken, hiszen megoldás mindenre van, csak meg kell keresni a hozzád tökéletesen illőt:

Chill Fit Body

Szeged, Csaplár Benedek utca 4/b

Jelentkezz be: 30/503-3504

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb