Kikapcs

Vasárnap átadják a Sziki és a Bordányi úti csárda között elkészült kerékpárutat a Sziki Teljesítménytúra keretében

Idén ismét tavaszindító rendezvényként elstartol a Sziki Teljesítménytúra a Szegedi Sport és Fürdők Kft. szervezésében. Március 20-án nem csak gyalog vagy futva lehet a távokat teljesíteni, hanem rendhagyó módon kerékpárral is részt vehetnek az érdeklődők – írták közleményükben a szervezők. A program különlegessége, hogy 14 órakor a Sziki és a Bordányi úti csárda között elkészült kerékpárút ünnepélyes átadójára is sor kerül.

GYALOG, VAGY FUTVA, AKÁR KUTYÁDDAL IS MEGTEHETED A 8, 17, VAGY 30 KM-ES TÁVOKAT

A XXII. Sziki Teljesítménytúrát gyalog, vagy futva, akár kutyával is megteheted. A lelkes túrázók 8, 17 vagy 30 km-es távon bizonyíthatják felkészültségüket. A szervezők tájékoztatása szerint a résztvevők a dorozsmai Petőfi Sándor Művelődési Házból indulva érintik Sziksósfürdőt, majd a zöld túrajelzésen haladva, a Bordányi utat keresztezve, a zsombói láperdőn át, egészen a zsombói József Attila Közösségi Ház és Könyvtárig haladnak, majd vissza.

A PROGRAM SORÁN SOR KERÜL A SZIKI ÉS A BORDÁNYI ÚTI CSÁRDA KÖZÖTT ELKÉSZÜLT KERÉKPÁRÚT ÜNNEPÉLYES ÁTADÓJÁRA

A program különlegessége, hogy 14 órakor a Sziki és a Bordányi úti csárda között elkészült kerékpárút ünnepélyes átadójára is sor kerül. Azokat, akik inkább kétkeréken mozdulnának ki a természetbe, 7,5, 15 és 26 km-es távokkal várják a szervezők. A Szegedi Kerékpáros Sport Club jóvoltából pedig ügyességi akadálypályán is kipróbálhatják magukat a túrázók.

Az eseményről bővebb információkat itt találsz.

Forrás: Szegedi Sport és Fürdők Kft.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: incalzire industriala
'Fel a tetejéhez' gomb