Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Mága Zoltán koncert a Dómban, egy különleges kiállítás a Fekete házban és pörgős bulik várnak rád ezen a hétvégén Szegeden

Programokban bővelkedő hétvége elé nézünk Szegeden. Mága Zoltán koncertet ad a Dómban, látogatható a Szent István téri víztorony és különleges kiállítással vár a Fekete ház. Kapcsolódj ki, szemezgess a hétvége kínálatából, meghoztuk a Kikapcsot!

A VÍZ VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL A SZENT ISTVÁN TÉRI VÍZTORONY ISMÉT KINYITJA KAPUIT

A Szegedi Vízmű minden évben igyekszik méltó módon megünnepelni a Víz Világnapját, ezért idén az ünnep alkalmából a Szent István téri víztorony ismét kinyitja kapuit a látogatók előtt – számolt be róla a társaság közleményében.

EGY MÉLTATLANUL ELFELEDETT SZEGEDI FESTŐMŰVÉSZ ALKOTÁSAIBÓL NYÍLIK KIÁLLÍTÁS A FEKETE HÁZBAN

Egy páratlan, elfeledett festőművész, Joachim Ferenc alkotásaiból nyílik kiállítás március 18-án, pénteken 17 órakor a szegedi Fekete házban. A helyi születésű művészt a „holdfény impresszionistájának” nevezik különleges, éjszakai fényeket is megjelenítő stílusa miatt.

A KÁRPÁTALJAI BAJBAJUTOTTAK MEGSEGÍTÉSÉRE AD KONCERTET SZEGEDEN MÁGA ZOLTÁN

A 100 templomi jótékonysági koncertsorozat keretében március 19-én, szombaton 19 órától Mága Zoltán hegedűművész, a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar, valamint László Boldizsár, a Magyar Állami Operaház magánénekese ad hangversenyt a Szegedi Dómban.

A SZEGEDI MOZIK SZÍNES KÍNÁLATTAL VÁRNAK EZEN A HÉTVÉGÉN IS

BELVÁROSI MOZI

Ha az egész családdal együtt szeretnél kikapcsolódni a hétvégén számos szórakoztató alkotást kínál a legkisebbek számára a Belvárosi Mozi: érkezik a Boribon autózik című asztalbábjáték Marék Veronika meséje alapján, a Nefelejcs Bábszínház előadásában, de megnézhetitek a Pirula panda, vagy a Péter Meseországban című animációs filmeket is. Ha nagyobb adrenalinlöketre vágysz, Batman is visszatér a vászonra és egy magyar vígjáték, a Kilakoltatás is kellemes kikapcsolódást ígér a Belvárosi Mozi műsorában. A teljes repertoárt itt tekintheted meg.

CINEMA CITY

A Cinema City műsorában felhőtlen szórakozást kínál az Út a díjesőig című vígjáték Penélope Cruz és Antonio Banderas főszereplésével, megismerheted Lulu, a belga juhászkutya történetét a Katonadolog című vígjátékban, ha viszont a pároddal romantikáznátok, megnézhetitek Jennifer Lopez és Owen Wilson főszereplésével a Vegyél el című produkciót. A teljes moziműsorért kattints ide!

TÁNCOLD ÁT AZ ÉJSZAKÁT A SZEGEDI BULIKBAN

HUNGI

Vedd elő a táncos cipődet, mert salsa bulival vár a Hungi, mint a régi szép időkben! A legjobb latin ritmusokkal, sokszínű salsa és bachata zenékkel várnak a szervezők a szórakozóhely emeleti termében!

SING SING

Péntek este érkeznek a Csávók a Sing Singbe! Igazi formák, akik azért álltak össze, hogy megbotrankoztassák az országot! A srácok totál különböző egyéniségek, teljesen más történetekkel, különböző városokból. Az utóbbi pár év mégis összesodorta őket, így lettek barátok, összetartó kollégák, és aztán a legbolondabb gang, akik mostmár nem csak a social mediaban, hanem a klubbokban is együtt uralják a terepet.

RETRO KLUB

A Retro Klub színpadára szombaton érkezik Rakonczai Imre, majd Gabriel B lesz az est hangulatfelelőse.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb