Mindenmás

Forgalmi zavar és járműhiba: ez nem a vonatok és a tram-train napja Szegeden

Ez nem a vonatok és a tram-train napja Szegeden: délután háromkor forgalmi zavar miatt kellett pótolni az egyik tram-train járatot Szegeden, míg a Békéscsabára igyekvők, vagy az onnan a városunkba tartók sem jártak jól, hiszen meghibásodott két jármű is, emiatt pedig a teljes útvonalon pótlóbusz szállította az utasokat. Sőt, a békéscsabai vonalon még mindig késések vannak.

A Mávinform közleménye szerint:

  • először járműhiba miatt a Szegedről 12:28-kor Békéscsabára induló személyvonat helyett a teljes útvonalon pótlóbusz szállította az utasokat,
  • majd a Békéscsabáról Szegedre 12:57-kor elindult személyvonat is meghibásodott Telekgerendás állomáson, így 40-45 perces késéssel közlekedett tovább.
  • Szeged vasútállomásról Hódmezővásárhelyre a 15:38-kor induló 33024-es számú vasútvillamos helyett a városi szakaszon Szeged Rókus állomásig pótlójárat közlekedett, ott át kellett szállni az utasoknak. A vasútvillamos Szeged Rókustól késéssel közlekedett Hódmezővásárhelyig.
  • Még nincs vége: a vonatoknál a késés kitart egész nap, hiszen a Békéscsabáról Szegedre 15:47-kor és a Szegedről Békéscsabára 18:28-kor induló személyvonatok (7723, 7708) pótlóbusz közlekedik a korábbi járműhiba miatt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb