Kikapcs

Elhunyt Taylor Hawkins, a Foo Fighters rockegyüttes dobosa

Mostantól az égiek zenekarában játszik Taylor Hawkins, a Foo Fighters rockegyüttes dobosa. Az 1994-ben alakult zenekar a bogotai fellépésére készült, de zenésztársuk halála miatt már nem állhattak színpadra.

Ötvenéves korában elhunyt Taylor Hawkins, a Foo Fighters rockegyüttes dobosa – jelentette be az együttes – adta hírül az Index.

A Foo Fighters családot tönkretette szeretett Taylor Hawkinsunk tragikus és idő előtti elvesztése. Zenei lelkülete és fertőző nevetése mindannyiunkkal örökké élni fog

– írta tweetjében az együttes.

A Foo Fighters jelenleg Dél-Amerikában turnézik, pénteken este a Kolumbiában, Bogotában megrendezett Festival Estereo Picnic fellépői lettek volna, azonban Hawkins halála miatt nem álltak színpadra – írja a Guardian.

Taylor Hawkins a Foo Fighters 28 éves fennállása alatt 25 évig dobolt az együttesben, miután 1997-ben William Goldsmith helyére került.

A Foo Fightersen kívül voltak egyéb projektjei is, például 2007-ben a Live Earth projektben játszott a Queen együttes dobosa, Roger Tylor, és a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith mellett is. Ezen túl közreműködött Slash 2010-ben megjelent szólólemezén is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb