Mindenmás

Napi pakk: napsütés, 24 fok és Király Viktor születésnap

Kaptunk még egy utolsó napot a gyönyörű tavaszból, így érdemes lehet kihasználni. Irány a természet, mert szerdától visszatér az eső, majd pedig a cudar hideg Szegedre. De ne csüggedj, már látszik a goromba idő vége, viszont addig is, jöjjön a várva várt Szeged365 Napi Pakk, mert enélkül, és egy jó nagy adag kávé nélkül nem indulhat el a szegedi reggel!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Először is, nagyon boldog névnapot Nektek: Auguszta, Bertold és Jónás! Másodszor pedig, születésnaposokból sincs hiány, hiszen:

  • 117 évvel ezelőtt megszületett Rejtő Jenő író, a Fülig Jimmy, és Vanek úr megalkotója.
  • 137 éve látta meg a napvilágot Kosztolányi Dezső költő, író, és publicista, de
  • ma ünnepli 38-ik születésnapját Király Viktor énekes, a negyedik Megasztár-sorozat győztese, a 2008-as “Év Hangja” is.

MÉG MA KITART A TAVASZ SZEGEDEN

Kedden a naposabb délelőtti órákat követően erősen megnövekszik majd a fátyolfelhőzet Szeged felett, érdemi csapadék viszont még nem várható. Élénk, helyenként erős lesz a nyugati-délnyugati szél. Hajnalban 4, napközben pedig 24 fok valószínű Szegeden.

MÁR LEHET FUTNI, A GYEREKEKNEK PEDIG JÁTSZANI A FELÚJÍTOTT VÉRTÓ KÖRNYÉKÉN

2020 óta már birtokba vehették a környékbeliek a modern rekortán burkolatú futókört, ami most kispiaccal, egy hangulatos kis pihenőparkkal, ivókúttal, padokkal és egy tó körüli akadálymentes, térköves sétánnyal bővült. Sőt, új játszótér várja a legkisebbeket, egy homokos röplabdapálya és egy szabadtéri fitneszpark a sportolni vágyókat és egy kutyás ügyességi pálya a négylábú kedvencekkel kikapcsolódó szegedieket. A 653 millió forintból megvalósult beruházás során elültettek 231 fát és 8979 cserjét is a Vértó körül.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb