KözéletVideo365

Orbán Viktor a szomszédban járt: “kedves makóiak, az önök súlya nagyon megnőtt, a választás itt fog eldőlni” (videóval)

Úgy pörög a kampány, hogy majd’ kiesik a kereke, az utóbbi napokban egymásnak adták a kilincset az országos nagypolitika szereplői Szeged környékén. Márki-Zay Péter hétfőn a Klauzál téren tartott “kormányváltó” rendezvényt, Szíjjártó Péter kedden a Híd utcában adott át informatikai központot, Orbán Viktor pedig Lázár Jánossal utcafórumozott Makón. A miniszterelnök többek között arról beszélt,

  • hogy a makóiak súlya nagyon megnőtt, a választás itt fog eldőlni,
  • Hódmezővásárhelyre kitérve egy kicsit méltatta az egykori polgármester, Dr. Rapcsák András munkásságát,
  • majd azt mondta, ha valaki azt mondta volna neki, hogy Gyurcsányék ebből a városból hoznak miniszterelnök-jelöltet, azt mondta volna, elment az illető esze.

“Egy kicsit furcsán érzem magam ebben a választókerületben” – kezdte beszédét Orbán Viktor, aki azt mondta, egészen másokat gondolt Hódmezővásárhelyről, mint amit most lát. “Én a nagy, legendás polgármesterrel kezdtem” – mondta, Dr. Rapcsák Andrásra utalva, aztán mint kifejtette, “Jánossal” folytatta, aki kiváló minisztere volt, viszont ha valaki azt mondta volna neki, hogy a Gyurcsányék Hódmezővásárhelyről állítanak majd miniszterelnök-jelöltet, ő azt mondta volna, hogy “ennek elment az eszre”.

“Kedves Makóiak, az önök súlya most nagyon megnőtt, a választás itt fog eldőlni” – jelentette ki.

Képbe kerülnél a vasárnap esedékes országgyűlési választással? Még nem tudod, hogyan, kire tudsz voksolni? Segítünk, íme egy pártoktól és egyéb behatásoktól független Szeged365 Kisokos, a legfontosabb információkkal:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb