KikapcsVideo365

Napi szürreál: autók között bóklászó hattyú miatt állt a forgalom az autópályán

Ezúttal nem egy figyelmetlen közlekedő, hanem egy eltévedt, autók között sétáló hattyú okozott kisebb fennakadást néhány nappal ezelőtt az M1-es autópálya komáromi mérnökségi szakaszán. A Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette a nem mindennapi landolást és azt is, ahogy az éppen arra járó közutas munkatárs segít kiterelni az autópályáról a bajba jutott hattyút, aki aztán biztonságban, a szántóföldeken folytatta útját. A kamionosok és az autósok mindent megtettek addig is, nehogy elgázolják az állatot, szerencsére a figyelmességnek köszönhetően sem hattyú, sem ember nem sérült meg az incidensben.

A hattyúhajszáról készült videó megtekinthető a Magyar Közút hivatalos Instagram oldalán, IDE kattintva.

A társaság szakemberei arra kérnek minden közlekedőt, hogy az ehhez hasonló, hirtelen események miatt is mindig tartsák be a követési távolságot és a kihelyezett sebességkorlátozást a saját és minden más, akár szokatlan közlekedő testi épsége érdekében.

MÉG TÖBB FURCSA ESET, EZÚTTAL AZ M5-ÖSRŐL

Bár a hattyú-gate az M1-esen történt, a Szeged és Budapest között futó M5 is gazdag a furcsa sztorikban. Az alábbiakban három megmosolyogtató, ám masszívan életveszélyes sztorit gyűjtöttünk össze, köztük:

  • a társát kerekesszékben toló hölgyről (2021. szeptember),
  • a százmilliós Ferrarival és Rolls Royce-szal büntetőfékező menő-manókról (2021. június),
  • és az M5-ösön, bringával, Szeged felé korzózó fickóról (2020. június).

Szeged365 best of, az M5-ösről, a hattyú után szabadon:

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: buy cilique
'Fel a tetejéhez' gomb