Szegedi Arcok

Fast ‘n Furious, a József Attila sugárúton: forgalommal szemben csapatta egy babakék kisautóval

Két egészen meghökkentő fedélzeti kamerás videó került fel a Szegeden Közlekedünk nevű autós csoportba, mindkettőben az a közös, hogy forgalommal szemben közlekednek a “főszereplőik” – szerencsére mindkét eset baleset nélkül végződött. Ne csináld utánuk.

Az egyik videó a József Attila sugárúton készült még március 27-én, a felvételen az látszik, ahogy egy kék Fiat Panda nagy lendülettel kivágódik a Murányi utcából, viszont nem a város felé, hanem a másik irányba, forgalommal szemben. A manővert úgy oldotta meg a szegedi Dominic Toretto, hogy kivárta a szembe jövő autókat, elindult forgalommal ellentétes irányban, majd félig-meddig a közlekedési tábláknak alapot adó szigeten átrongyolva átment a normál, Algyő felé haladó sávba:

A másik produkció két nappal később, kedden készült a vásárhelyi elkerülő körforgalmában, a 47-esen, itt egy Szeged felől érkező, majd a második kihajtón az elkerülőre hajtó autóst lepte meg egy, a forgalommal szemben kocsikázó Nissan Juke tulaj. Valahogy egyszerre vicces és dühítő, ahogy komótosan befut a fehér SUV, balról:

Ha a videók nem indulnának el, IDE és IDE kattintva is eléred őket.

Forrás: Szegeden Közlekedünk (FB)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb