SportVideo365

Hamarosan visszaállhat a rend a Szegedi Vízitelepen – interjú Petrovics Kálmán, klubigazgatóval

Április közepére megoldódhat a Vízitelep főbejáratának problémája, mondta el számunkra Petrovics Kálmán, az MVM Szegedi Vízisport Egyesület klubigazgatója. Erre a héten az egyesület Facebook posztja nyomán megerősítést kapott a Pick Aréna kivitelezőjétől.

A BEÍGÉRT JAVÍTÓMUNKÁLATOKRA HÓNAPOK ÓTA VÁR AZ EGYESÜLET

Mint megírtuk indul a szezon a Szegedi Vízisport Egyesületnél a Vízitelepen, ezzel együtt pedig indulnának az autóik is hajókkal megpakolva az edzésekre, a versenyekre, és az edzőtáborokba, de jelen helyzetben ez szinte lehetetlen, pontosabban még veszélyes is lehet. Mint közösségi oldalukon írják, a Pick Aréna építésénél az MVM Szeged VE is segítőkezet nyújtott a beruházónak, hiszen hónapokig munkaterület volt a Szegedi Vízitelep parkolója. A munka elhúzódott, de türelmesek voltak, elsősorban a gyerekek és a szülők, akik több hónapon keresztül csak kerülőúton tudtak eljutni a főépületbe, többször a sárban dagonyázva. A csarnokot építő cég megígérte nekik, hogy miután megépült a Pick Aréna, a Vízitelep parkolóját és a bejárót is rendbe teszi. Mint a közösségi oldalukon írják, a Szegedi Vízitelep bejárója azóta is balesetveszélyes, és a beígért javító munkálatok megkezdésének nyoma sincs jelenleg.

ÁPRILIS KÖZEPÉRE ELKÉSZÜLHET A VÍZITELEP BEJÁRÓJA

A Facebook posztot követően szerdán megkerestük telefonon Petrovics Kálmánt, az MVM Szegedi Vízisport Egyesület klubigazgatóját, aki örömteli hírről számolt be az üggyel kapcsolatosan. Mint elmondta, levelükre reagálva a kivitelező cég szóban megerősítette, április közepéig elvégzik a helyrehozatali munkákat, illetve még a héten írásban is rögzítik mindezt. “Azt gondoljuk, hogy ez még elfogadható, ezért egy kicsit nyugodtabban tudjuk azt mondani, hogy egy nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, de most már csak néhány hét és reményeink szerint teljes mértékben használható lesz az egyesület közúti ki – és bejárása az utánfutókkal is, és ennek a 2022-es idénynek már úgy szaladhatunk neki, hogy teljes értékű munkát tudunk végezni” – mondta el Petrovics Kálmán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb