Mindenmás

Napi pakk: borongós, záporos időjárás vár ránk, a mesék királyainak születésnapján

A bolondok napja után, és a választások előtt még lehet egy nyugis szombatunk Szegeden. Bár az időjárás felhős, borongós és olykor esős időt tartogat, attól még ne riadj vissza: van egy csomó tuti tippünk a hétvégre, és azt is eláruljuk, hogy ma szó szerint csupa mesés napunk lesz. Kávé bekészít, itt a Szeged365 napi pakk!

NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden:

  • Áron, 
  • Tünde,
  • Ferenc, 
  • és Mária nevű olvasónknak!

Szó szerint mesés napunk van, hiszen 217 éve látta meg a napvilágot Hans Christian Andersen dán meseíró, költő, regényíró és elbeszélő, valamint 86 éve ezen a napon született Csukás István, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas író, költő, akinek a Pom-pomot és a Süsüt köszönhetjük.

BORONGÓS, OLYKOR ESŐS ÉS HAVAS IDŐJÁRÁSUNK LESZ

Szombaton marad a felhős, borongós idő, ismét kialakulhat eső és zápor Szegeden. Az előrejelzések szerint a hegyekben már napközben, a síkvidéken pedig estétől havas eső, majd havazás is előfordulhat. Délután a szeles időben 13-15 fok várható, éjjel viszont sokfelé fagypont közelébe hűl le a levegő.

TAVASZKÖSZÖNTŐ KERÉKPÁRTÚRA, MOZIZÁS ÉS MINDEN PARTY EGY HELYEN

Tavaszköszöntő kerékpártúra lesz szombaton a szegedi Fehér-tónál; 10 km, 3 óra alatt a cél. Viszont, ha inkább valami nyugisabbra vágynál, arra is hoztunk pár tuti tippet a Kikapcsunkban:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb