Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Csillagbázis-avatóval, tavaszköszöntő kerékpártúrával és pörgős bulikkal vár ez a hétvége Szegeden

Végre itt a péntek, már nem sokat kell kibírni és mindjárt elstartol a hétvége Szegeden! Programokban most sem lesz hiány, hiszen többek között Csillagbázis-avatóval, tavaszköszöntő kerékpártúrával és pörgős bulikkal is vár ez a hétvége városunkban. Meghoztuk az e heti Kikapcsot, szemezgess hát velünk a hétvége gazdag kínálatából!

CSILLAGBÁZIS-AVATÓ LESZ SZEGEDEN, 1,7 MILLIÓT NYERT A KUTYÁKTÓL A CSILLAGVIZSGÁLÓ CSAPATA

“Naptávcső a Napfény Városában! Bolygóösvény! A Nagytávcső nagy felújítása!” – írta péntekre, Szegedre meghirdetett Facebook eseményében a Magyar Kétfarkú Kutyapárt. Mivel nem tudtuk eldönteni, hogy a Szegeden virító “örök élet + 20 év” táblákhoz és a Móra Ferenc Múzeumhoz meghirdetett “Ingyen Sör Fesztivál” – hoz hasonló politikai ökörködésről van szó, vagy esetleg tényleg az van, hogy pénzt nyert a Szegedi Csillagvizsgáló, rákérdeztünk az illetékeseknél.

TAVASZKÖSZÖNTŐ KERÉKPÁRTÚRA A FEHÉR – TÓNÁL

Tavaszköszöntő kerékpártúra lesz szombaton a szegedi Fehér-tónál; 10 km, 3 óra alatt a cél. A szervezők leírása alapján a résztvevők kétkeréken bejárhatják a tórendszer nagyobb részét. Ha szükséges, akkor a
túrához terepi bicikliket is tudnak biztosítani. További részletekért kattints ide.

“KÖZELI HELYEKEN, DOMBOKON, HEGYEKEN …” – A KÁRPÁTOK ÉS AZ ALPOK TERMÉSZETI CSODÁI

Idén 11. alkalommal szervezik meg a Jakucs László Nemzetközi Középiskolai Földrajzversenyt, melynek keretében péntek este dr. Barta Károly előadását hallgathatják meg a résztvevők és online formában minden érdeklődő. Az előadás a Magyarországhoz közeli természeti csodákról szól, személyes hangvételű beszámoló kirándulásokról, túrákról, annak felvillantása, hogy nem kell messzire menni, ha természeti csodákra vágyunk. További részletekért kattints ide.

HA HÉTVÉGE, A MOZIZÁS MINDIG JÓ KIKAPCSOLÓDÁST KÍNÁL

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Mozi kínálatában, ha a pároddal romantikáznál megtekintheted a Szuperhősök című romantikus drámát, ha pedig egy jó vígjátékra vágysz a Licorice Pizza című film kínál egy kis könnyed kikapcsolódást Sean Penn-el és Bradley Cooper-el. A teljes műsorért kattints ide.

CINEMA CITY

A Cinema City kínálatában megtekintheted a Foglalkozása: szülő című vígjátékot, melyben egy apa próbál egyensúlyozni a munka és a gyereknevelés között, valamint a történelmi filmek kedvelőinek szól a Kivándorlók címmel Vilhelm Moberg klasszikus regényének nagyszabású filmadaptációja.

TÁNCOLD ÁT A PÉNTEK ÉS A SZOMBAT ÉJSZAKÁT SZEGEDEN

HUNGI

Szombaton vár a Partyarcok Éjszakája a Hungiban! A hangulatért DJ Novák lesz a felelős, akivel felidézheted a régi, felejthetetlen SZOTE klubbos bulikat.

RETRO KLUB

Pénteken Bolondok napi őrülettel vár a Retro! Az év legbolondosabb estéjén érkezik a DIDI király, Fekete Pákó, az est házigazdája, a szegedi éjszaka legendája, Öcsi bácsi lesz, a legőrültebb számokat pedig a város legőrültebb dj-je, Gabriel B pakolgatja egymás után!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb