GasztroVideo365

Ismerd meg a Széchenyi téri csajokat, akik mindent összePRÉZLIznek… mindent, is!

A tavasz beköszöntével nemcsak a természet újult meg, hanem a Prézli bundás finomságai is új ínyencségekkel bővültek. Mayer Szilvia, az étterem tulajdonosa elárulta számunkra, az évszaknak megfelelően konyhájukat feltöltötték a tavasz friss, roppanós zöldségeivel és lédús, érett gyümölcseivel, így egészséges ételekkel tölthetjük meg bendőnket, amelyek mellett nem lesz gondunk a nyári bombaforma elérésével sem.

MÁR A TERASZON IS ELKÖLTHETJÜK AZ EBÉDÜNKET

Lassan, de biztosan beköszönt az igazi tavasz Szegeden, a hosszú tél után pedig felszabadító érzés akár csak egy kellemes séta is a gyönyörű napsütésben. Ilyenkor még az étvágya is jobb az embernek, pláne, ha azt a belváros szívében a friss tavaszi levegőn fogyaszthatja el. Ezzel mi sem vagyunk másképp, így, ha megéhezünk a nagy munka közben meg sem állunk a Prézliig, ahol nagy örömünkre már a teraszon is elkölthetjük ebédünket a Széchenyi tér tavaszi színekben pompázó panorámájában gyönyörködve.

IGENCSAK FELCSILLANT A SZEMÜNK A PRÉZLI TAVASZI KÍNÁLATÁT LÁTVA

A változatos ételeket látva kíváncsian szemezgettünk a Prézli tavaszi kínálatából. Először a hideg, tejszínes gyümölcslevessel indítottunk, mely igazi felüdüléssel töltött el bennünket, mintha a kertünkben frissen szüretelt gyümölcsökből készítették volna a lányok.

Azonnal nagy kedvencünk lett a friss tökből készült rántott finomság is, de nem tudtunk ellenállni a rakott kelkáposztának és zöldbabnak sem. A bundás ínyencségek mellé a párolt zöldségekből csemegéztünk, hiszen a nyárra és a fürdőruha szezonra sem árt már ilyenkor előregondolni, viszont abban mind egyetértettünk, nem szeretnénk magunkat emiatt sanyargatni. Abszolút ínyenc kóstolóként a házi készítésű grillezett sajtok sem maradhattak le tányérunkról, melyeket többféle ízben próbálhattunk ki. Szilvi, a bombaforma megőrzéséhez friss zöldárukból készült salátáikat ajánlotta számunkra, amely tökéletes kiegészítője lehet bármelyik fogásnak.

Az étterem könnyed ételei mellett a jóllakottság elégedett érzésével vártuk a teraszon desszertjeink érkezését. A chiamagos, kókusztejes rizs gazdagon megszórva szezonális gyümölcsökkel és megspékelve hasonlóan gyümölcsös öntettel, kihagyhatatlan ízélményt kínál az édesszájúaknak, így tökéletes zárása volt ebédünknek. Sőt, plusz pont, hogy légies lágyságával gond nélkül bekanalaztuk az utolsó falatig a pazar főételek után is.

Ha szeretnéd laktató, egészséges ételekkel megtölteni bendődet, a Széchenyi téri csajok mindig biztos pontot kínálnak neked Szeged belvárosában, ha megéhezel!

PRÉZLI – Simple Kitchen
Szeged, Széchenyi tér 6.
Házhozszállítás: Foodpanda / Wolt

hétfő: 10:00–19:00
kedd: 10:00–19:00
szerda: 10:00–19:00
csütörtök: 10:00–19:00
péntek: 10:00–19:00
szombat: 11:00–20:00
vasárnap: 11:00-16:00




Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: pop over to this web-site
'Fel a tetejéhez' gomb