Mindenmás

Újra megtörténik? Vonattal ütközött egy kamion Tiszaföldvár és Kunszentmárton között (frissítve)

Szerda este vonattal ütközött össze egy nyerges vontató Tiszaföldvár és Kunszentmárton között, a 442-es főúton lévő vasúti átjárónál – írta a katasztrófavédelem közleményében.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

A balesethez műszaki mentés céljából a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók vonultak ki. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

FRISSÍTVE: ÉP BŐRREL ÚSZTA MEG A SOFŐR

Nem történt személyi sérülés abban a balesetben, amelynek során a Szolnokról Szentesre 18:59-kor elindult 7218-as számú személyvonat Tiszaföldvár és Kunszentmárton között a vasúti átjáróban egy tehergépkocsival ütközött – tudtuk meg a MÁV-tól.

Kristóf olvasónktól fotókat is kaptunk a helyszínről. Köszönjük szépen!

Mint közleményükben írták, a fénysorompó piros jelzést mutatott, amikor az ütközés történt.

FRISSÍTVE 2.0.: ÚJABB VONATBALESET, ISMÉT TRAGÉDIA TÖRTÉNT

A kedd reggeli, öt halálos áldozatot követelő mindszenti tragédiát, majd a cikkünk alaptémáját adó esti balesetet követően, 48 órán belül két újabb vonatszerencsétlenség történt Magyarországon, sajnos a ma hajnali ismét emberéletet követelt.

A MÁV beszámolója szerint Tehervonattal ütközött össze egy személygépkocsi csütörtök hajnalban Sárváron, a vasútállomásnál, a helyszínelés miatt és a műszaki mentés végéig, várhatóan kora délelőttig szünetel a vonatforgalom Sárvár és Porpác között. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy a balesetben meghalt a személyautó vezetője.

KEDD REGGEL MINDSZENTEN TÖRTÉNT MEG AZ UTÓBBI ÉVEK LEGSÚLYOSABB VONATSZERENCSÉTLENSÉGE

Az utóbbi évek legsúlyosabb vonatbalesete következett be kedd reggel Mindszenten, több mint tízen megsérültek, öten pedig a helyszínen meghaltak. A vonattal történő ütközés következtében a kisteherautó – amelyben heten utaztak, többen közülük egy család tagjai – megpördült és mintegy 20 méterre a kereszteződéstől állt meg, félig lecsúszva a vasúti töltésről. A motorvonat kisiklott, oldalára borult és 60 méterre az ütközés helyszínétől csúszott az árokba. 

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb