Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Húsvéti Vásárral és X-Faktor meghallgatással érkezik a hétvége Szegedre

Végre itt a péntek és már nem kell sokat várni, hogy kitörjön a hétvége Szegeden, ami most is nagyon sok jó programot tartogat számodra. Már ma elstartol a Húsvéti Vásár a Dugonics téren, szombaton bizonyíthatod tehetséged az X-Faktor meghallgatáson, de a szegedi mozik és szórakozóhelyek is felejthetetlen kikapcsolódást kínálnak. Meghoztuk az e heti Szeged365 Kikapcsot, szemezgess hát velünk a hétvége gazdag kínálatából!

INDUL A HÚSVÉTI VÁSÁR A DUGONICS TÉREN

Ma elstartol a Húsvéti Vásár, mely április 8-tól 18-ig tölti meg a Dugonics teret, ahol 7-8 ünnepi portékákat kínáló kézművessel találkozhatunk majd.

SZOMBATON X-FAKTOR MEGHALLGATÁS LESZ A DUGONICS TÉREN

Dalos pacsirtákat keres az RTL Klub tehetségkutatója, a következő válogatót pedig pont Szegeden tartják, az egyik Dugonics téri pub-ban. Mint a Szeged365 Társalgó csoportban a szervezők írják, egyedül egy pendrive-ot kell magaddal vinned, ha Te szeretnél lenni az új Allee, Paulina, Hörcher, stb (az utóbbi felsorolást már nem ők írták, hanem mi).

HA KÖNNYED KIKAPCSOLÓDÁSRA VÁGYSZ, A SZEGEDI MOZIKRA EZEN A HÉTVÉGÉN IS SZÁMÍTHATSZ

BELVÁROSI MOZI

Ha romantikáznál a hétvégén pároddal tökéletes választás lehet a Szuperhősök című olasz film a Belvárosi Mozi műsorában, de ha egy nagy adag adrenalinlöketre vágysz Michael Bay nyaktörő iramú új thrillere is érkezik a mozivászonra Rohammentő címmel. A teljes repertoárért kattints ide.

CINEMA CITY

A Cinema City műsorában érkezik a filmvászonra a Morbius című akciófilm Jared Leto-val a főszerepben, de egy magyar drámát is megnézhetsz: a Szelíd című drámában Edina, a női testépítő útját követhetjük nyomon. A teljes programért kattins ide.

HA KITÁNCOLNÁD MAGADBÓL A HÉT FÁRADALMAIT, VÁR A SZEGEDI ÉJSZAKA

HUNGI

Tavasznyitó partyval vár szombat este a Hungi. Az est folyamán a fergeteges hangulatról Peter Lowner és egy nagy visszatérő, Big Bill fog gondoskodni.

SING SING

Szombat este elstartol az őrület a Sing Singben is, ahol a bulizáshoz a Cosmic Boys,  Mateo & Spirit, Robin Futaki és Dain Farrell adja majd a talpalávalót.

RETRO

A 90-es évek lüktető ritmusai csendülnek fel szombaton a Retro Klubban, az éjszaka folyamán a jó hangulatért DJ Gango és MolnárBé fog felelni.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: บับเบิ้ล
'Fel a tetejéhez' gomb