Kikapcs

Cellatárs: úgy él a Szegeden elítélt VV Aurélió a rácsok mögött, mintha VIP vendég lenne

“Egyszerűen bicskanyitogató, amit ennek a fickónak megengednek a börtönben” – nyilatkozta a Blikknek családján keresztül egy elítélt, aki ugyanabban a fővárosi börtönben raboskodik, ahol a tavaly novemberben a Szegedi Ítélőtáblán két év három hónap börtönbüntetéssel sújtott VV Aurelio is. A rab azt állította a lapnak, hogy az egykori Való Világ győztes olyan kiváltságokban részesül, amelyről a „mezei” fogvatartottak csak álmodozhatnak, úgy él a rács mögött, mintha VIP-vendég lenne.

Tavaly év végén zárult a Szegedi Ítélőtáblán Aurelio Caversaccio ügye. A reality-celebet 2019 novemberében bűnösnek találta a bíróság emberrablási ügyében, négy évet kapott, de mivel volt előtte egy 14 hónapos felfüggesztett büntetése, összesítve 5 év 2 hónap letöltendő börtön várt volna rá. A vádlott és ügyvédje fellebbezett, azóta több tárgyalás volt, aminek november 24-én értek a végére:

jogerősen két év három hónap börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla.

“Egyszerűen bicskanyitogató, amit ennek a fickónak megengednek a börtönben. Az ominózus fegyintézet három részre van osztva, abból kettő igen fapados, az utolsó azonban felújított, a többihez képest olyan, mint egy palota. Persze, Aureliót itt helyezték el… Ami azonban a legfelháborítóbb, hogy míg mi a sétaudvaron egy ketrecszerű valamiben vagyunk bezárva és ott mozoghattunk, addig a VIP-osztag szabadon kondizhat, mindenfajta megkötés nélkül. Mint a bezárt állatok, úgy néztük, ahogy Aurelio vidáman és ami a legfontosabb, kényelmesen fejleszti az izmait. Úgy került a legjobb helyre, hogy semmit nem tett érte, ezzel automatikusan kivívta a többiek utálatát. Pedig egyébként nem arcoskodik a tag, próbál normálisan viselkedni, de ez a kiváltság elég volt ahhoz, hogy a legtöbbünket idegesítse” – árulta el a Blikknek a neve elhallgatását kérő elitélt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb