Sport

Csollány Szilveszter emlékére: borkülönlegesség, egyben nemes gesztus a Szegedi Borfesztivál kiállítójától

Sike Tamás egy különleges, elegáns borkülönlegességgel tiszteleg nemrég elhunyt olimpiai bajnokunk, Csollány Szilveszter előtt, melynek megalkotásával és forgalomba hozataával a sportoló gyermekeit szeretné támogatni.

A Magyar Torna Szövetség is csatlakozik a Szegedi Borfesztiválon évek óta vendég Sike Borászat kezdeményezéséhez, mellyel Sike Tamás szavait idézve:

“Egy legenda hagyott itt minket ez év januárjában; Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászunk, barátom és egyben keresztfiam is. Április 13-án ünnepelné 52. születésnapját, melyre évek óta vágyott álmát valósítottuk meg, elkészült a nevével fémjelzett és kedvenceiből összeházasított bor, a Szilas!
Célunk a borral az emlékezés és egy nemes ügy, a bor értékesítéséből befolyt összeggel Szilveszter gyermekeit fogjuk támogatni.”

Csollány Szilvesztert nemcsak Egerhez, de a borokhoz is erős szálak fűzték, ennek tiszteletére pedig a legendás sportoló után neveznek el egy hamarosan forgalomba kerülő bort, amiről Sike Tamás is nyilatkozott.

A tornász Berki Krisztián is megosztotta közösségi oldalán a Sike Borászat különleges kezdeményezését, ami a Szilas nevet kapta.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb