Közélet

Nógrádi Zoltán: április 19-ig még jelentkezhetnek a mórahalmi szállásadók a 200-300 ezer forintos szálláshelyek fejlesztésére szolgáló pályázatra

Ebben az évben is meghirdette Mórahalom Városi Önkormányzata azokat a pályázatokat, melyekkel a mórahalmi szálláshely-szolgáltatók fejlesztéseit kívánják segíteni – számolt be a lehetőségről kedden Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere, Facebook oldalán közzétett videójában.

Ahogy a polgármester elmondta, 2017-ben döntött úgy a város képviselő testülete, hogy tiszteletét kifejezve a mórahalmi szállásadók számára egy pályázatot hirdet, mely a kisebb léptékű fejlesztéseiket önkormányzati forrásokból igyekszik támogatni.

A SZÁLLÁSHELYEK A FÉRŐHELYEK SZÁMA ALAPJÁN 200.000, ILLETVE 300.000 FT TÁMOGATÁSRA JOGOSULTAK

Az előző évekhez hasonlóan idén is meghirdették ezeket a pályázatokat, melyekben azokat a fejlesztéseket támogatják, amelyek segítségével magasabb, minőségibb kategóriában működhetnek a helyi magánszálláshelyek. Ez alapján segítik és támogatják a családbarát funkciók kiépítését, az alváskomfortot, és azokat a digitalizációs folyamatokat, amelyekkel akár az online marketing, az online értékesítés, vagy az online ügyintézés könnyebbé válhat a szállásadók számára. A felhívás szerint a szálláshelyek a férőhelyek száma alapján jogosultak 200.000, illetve 300.000 Ft támogatásra, mely a költségeik 50%-át hivatott fedezni. A pályázatokat 2022. április 19-e kedd 12 óráig lehet beadni.

Forrás: Nógrádi Zoltán Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb