Szegedi Arcok

Jim Carrey a 23-as számra gerjedt, nekünk viszont a 4-es jött be: négy éves a STAR Optika, akik nagy durranásra készülnek

Megvan még Jim Carry féle, 23-as szám című film? Nagyjából úgy kavarodtunk bele a 4-es szám bűvöletébe, mint a mozi főhőse a 23-asba, amikor elugrottunk Újszeged egyetlen optikájába. Rékáéknál tényleg minden a 4-esről szól, már csak azért is, mert 4 éves lett a NOVA – ban működő látszerészet, amelynek örömére annyi meglepetést táraztak be, hogy 4 cikk is kevés lenne, hogy belezsúfoljuk.

Mielőtt még bárki frászt kapna, most nem egy Háború és Béke hosszúságú cikk jön, sőt, ha már negyedik születésnap, 4 tételbe szedtük, miért éri meg most nagyon beugrani a STAR Optikába.

SZÜLETÉSNAPI ŐRÜLET 1.0.: 44.444 FT A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN

A STAR Optika születésnapok évről-évre nagy durranásba torkollnak, de az idei még inkább nagyot fog szólni. Már pörög a Facebook oldalukon egy játék, amelyben 44.444 Ft-ot tudsz nyerni, utalványban, amit aztán arra költesz náluk, amire csak szeretnéd. Mi egy Oakley vagy Tom Ford darabra esküdnénk, de a bejárattól jobbra találsz egy egészen spéci gyűjteményt is, ahová az alapító, Horváth Réka párja állította össze a 80-as, 90-es évek legvagányabb retro-darabjait. Ha a reggeli kocogás mellé Van Halen-t veretsz, napközben, az irodában Pet Shop Boys-ra dolgozol, esténként pedig hajlamos vagy leporolni az Amerikai Nindzsa gyűjteményed, egyszerűen kötelező megtámadnod azt a bizonyos polcot, zseniális időutazás vár Rád a 80-as évek napszemüveg-világába.

SZÜLETÉSNAPI ŐRÜLET 2.0.: PROFI NAPSZEMÜVEG A NYÁRRA

A második meglepetés már azokat célozza meg, akik vásárolnak a születésnapos optikában. A STAR Optikás lányok nem viccelnek, az április vevőik között egy szabadon választott napszemüveget sorsolnak ki, ez utóbbiról majd mi is hírt fogunk adni. Minimum limit nincs, maximum viszont van, de lehet a választásod egy szimpla törlőkendő vagy akár a legújabb Heavy Tools keret is.

SZÜLETÉSNAPI ŐRÜLET 3.0.: 30% MEGLEPETÉS A NOVA VÁSÁRLÓINAK

Réka és kolléganői egy meglepetés-bombát a NOVA szupermarket vásárlói számára is beélesítettek, ha az utóbbinál vásárolsz, egy 30%-os május végéig felhasználható STAR Optika kupont adnak a pénztárnál. Pro tipp: mi a fenti három tételt kombinálnánk a helyedben, vagyis,

  • szereznénk egy 30%-os kupont,
  • azzal vennénk valami klassz dolgot, kedvezményesen,
  • amivel nyernénk – kis szerencsével – egy napszemüveget,
  • közben pedig rástartolnánk a 44.444 Ft-os tételre a Facebook oldalukon is.

…és persze közben, rárepülnénk a negyedik dologra is:

SZÜLETÉSNAPI ŐRÜLET 4.0.: KITELEPÜLŐSDI A NOVA BEJÁRATÁHOZ

Maga a születésnap április 23-ra esik, aznap volt, amikor a fiatal szegedi anyuka átvette az üzlet kulcsát és elindult a STAR Optika sztori. Aznapra, sőt, arra a két napra, akárcsak ősszel, a Látás Hónapja esetében, meglepetésekkel települnek ki a NOVA főbejárathoz. Lesz náluk:

  • ingyenes látásvizsgálat,
  • szemüvegtisztítás,
  • és egy-egy szép nagy mosoly, ami manapság tényleg már-már megfizethetetlen.

Az Oakley, a Tom Ford, a David Beckham, a Tommy Hilfiger, vagy a Swarovski kereteket és napszemüvegeket itt találod, a fent felsorolt tételekkel együtt:

  • Szeged, Szőregi út 80.
  • NOVA Áruház
  • Telefon: +3662 /744-239

Fotók: Szűcs Péter

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb