Kikapcs

Fesztiváloznál a hétvégén? Akkor van egy szuper hírünk: szombaton a WellHello jön Makóra!

Ahogy letudtuk a húsvéti ünnepeket, úgy ébredt fel bennünk a fesztiválok és a pörgős partik utáni vágy. A SZIN még messze van, a Szegedi Borfesztiválra is várni kell, úgyhogy kitekintettünk Szegedről, és lám: rátaláltunk a SpringFestre. A szombatra időzített makói minifesztiválon a WellHello fogja csapatni az éjszakában, de a színpadra lép JoerJunior, Pixa, Ciggi és Dj Corvin is.

Két év után szinte el sem hisszük, de végre tényleg kezdünk visszasodródni a világjárvány előtti hangulatba. Visszacsepegnek a jól megszokott fesztiválok, és az őrült hétvégék az életünkbe, és mint kiderült, nem kell sokat várni az elsőre, hiszen nyakunkon a SpringFest, vagyis szombaton a WellHello jön Makóra! Sőt, a hazai popszakma közkedvelt arcai mellett velünk lesz még JoerJunior, Pixa, Ciggi és Dj Corvin is, vagyis garantált a hajnalig tartó ereszd el a hajam jellegű parti.

AJÁNDÉK, A VÉGZŐS DIÁKOK SZÁMÁRA

Az Erdei János Városi Sportcsarnokban szervezett esemény érdekessége, hogy eredetileg a 11. évfolyamba járó, illetve a tavaly, és idén végzős középiskolásoknak hirdették meg, viszont most esély nyílt arra, hogy bárki részt vehessen rajta. A fesztivál részleteiről Andrási Lillát, Makó Város Önkormányzatának kabinetvezetőjét kérdeztük, aki elmondta, hogy Lázár János országgyűlési képviselő, és Farkas Éva Erzsébet Makó város polgármestere szerette volna, ha a koronavírus-járvány miatt elmaradt végzős bulikat pótolják. „Most jött el ennek az ideje, és a városvezetés szeretett volna mindenféleképpen egy olyan neves magyar előadót, zenekart hívni, akik a mai fiatalokat megmozgatja. Így jött az ötlet, hogy a WellHello-t fogjuk Makóra invitálni. A végzős diákok számára kiküldtünk meghívókat az eseményre, és mellé ajándék koktélkuponokat is, melyeket még most is átvehetnek egészen szombatig a makói Hagymaházban” – emelte ki Andrási Lilla.

A kabinetvezető mindezek mellett azt is elárulta, hogy azt sem szeretnék, ha a lakosság ebből kimaradna, így az igazán kedvező, 3 ezer forintos jegy megváltása után bárki részt vehet a tavaszi pörgős minifesztiválon. Ha pedig csak késő este érsz a helyszínre, akkor van egy jó hírünk számodra: Andrási Lilla elmondta, kedvezményes jegyárakkal élvezheted az éjszakát JoerJunior, Pixa, Ciggi és Dj Corvin-al együtt.

Kíváncsi vagy még több részletre? Hallgasd meg Andrási Lillával készült teljes interjúnkat:

Meghoztuk a kedved és szívesen pörögnél egyet Makón? A jegyeket személyesen a makói Hagymaházban tudod beszerezni, vagy online, a Cooltix.hu oldalon.

Az esemény részletei:
2022. április 23., szombat 20:30 – 2022. április 24., vasárnap 05:00
Erdei János Városi Sportcsarnok
6900 Makó, Csanád vezér tér 6-10

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb