Kikapcs

Játékos feladatokkal várja a Szegedi Vadaspark Föld Napja alkalmából a családokat

Április 22-én, pénteken és április 24-én vasárnap játékos feladatokkal várja a Szegedi Vadaspark Föld napja alkalmából az iskolai, óvodai csoportokat és a családokat, olvasható az intézmény weblapján.

A Szegedi Vadaspark két napon is várja a látogatókat a Föld napi programjára: hétköznap az iskolai, óvodai csoportokat, vasárnap pedig a családokat invitálják egy játékra.

KÜLÖNLEGES MEGLEPETÉSEK VÁRJÁK A GYEREKEKET

Április 22-én, pénteken óvodás és iskolás csoportok számára készülnek játékos feladatokkal délelőtt 9:00-11:30 között. A legjobban teljesítő 2 csoport tagjai különleges meglepetésben részesülnek, indiai orrszarvú (11.45-kor), illetve zsiráf (12.00-kor) etetésen vehetnek részt. Április 24-én vasárnap pedig a családokat várják egy játékra, amely révén a természet védelmének szemszögéből fedezhetik fel a Vadasparkot. Azokat a gyerekeket, akik – akár szülői segítséggel is – helyesen oldják meg a belépéskor kapott feladványt, egy-egy kis, de édes jutalommal díjazzák a szervezők, a természetvédelmi oktatóközpontnál 10 és 16 óra között.

Forrás: Szegedi Vadaspark

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb