Sport

Úszó országos bajnoki helyezés: Olasz Anna és Pádár Nikolett is az 5. lett az OB második napján

A debreceni országos bajnokság második napján is taroltak a HAÁSZ SZUE úszói. Olasz Anna és Pádár Nikolett is az 5. helyen végzett, de Fábián Fanni, Vas Luca, Farkas Tamás és Varga Kata is jól szerepeltek a megmérettetésen – írta közleményében a Szegedi Úszó Egylet.

PÁDÁR NIKOLETT ÉS OLASZ ANNA IS AZ ÖTÖDIK LETT

Fábián Fanni a B-döntőbe jutott 200 méter pillangón, ahol összesítésben 12. helyen zárt, Varga Kata pedig 17. lett ebben a számban. A nyitányon arany- és bronzérmet is szerző Pádár Nikolett 5. helyen végzett 50 méter gyorson, majd Olasz Anna is ezt a pozíciót érte el az 1500 méter gyors legerősebb futamában, Vas Luca pedig 7. lett. A leghosszabb távon Farkas Tamás is a legjobb tíz magyar közé került.

A VEZETŐEDZŐ ELÉGEDETT A VERSENYZŐK TELJESÍTMÉNYÉVEL

“A sprint távon Pádár Nikolett beállította az egyéni csúcsát, pedig erre a számra nem is készültünk, így elégedett vagyok, ahogy Olasz Anna teljesítményének is örülök, hiszen folyamatosan közelít az egyéni csúcsához, ami a világbajnokságra nézve biztató. Vas Luca egyetemi elfoglaltságok, Farkas Tamás pedig edzői munka mellett úszik, ehhez képest szépen helytálltak – nyilatkozta Gellért Gábor, a HAÁSZ SZUE vezetőedzője.

Forrás: HAÁSZ SZUE

Fotók: Derencsényi István/Magyar Úszó Szövetség

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb