Szegedi Arcok

Olimpikonjaink is edzőcipőt húznak: Kárász Anna, Olasz Anna, és Nagy Péter is részt vesz a Szegedi Gyermekklinika részére szervezett szombati jótékonysági sétán

Jótékonysági sétát szerveznek a Szegedi Gyermekklinika részére azért, hogy segítsenek beszerezni a 2 milliós speciális műszer-mosogatógépet – írtuk meg még kedden. Mint ma kiderült, olimpikonjaink, vagyis Kárász Anna, Olasz Anna, és Nagy Péter is edzőcipőt húznak szombaton, és arra buzdítanak mindenkit, hogy aki csak tud, velük együtt vegyen részt az eseményen.

Több mint egy hete írta meg szívszorító történetét a Szegedi Gyermekklinika Gyermeksebészeti Osztálya, mely szerint hatalmas szükségük lenne egy speciális műszer-mosogatógépre. A segélykiáltást most a szegedi Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület is meghallotta, így jótékonysági sétát szerveznek szombatra, hogy összegyűljön a mosogatógép megvásárlásához szükséges 2 millió forint a gyermeksebészet részére.

OLASZ ANNA, KÁRÁSZ ANNA, ÉS NAGY PÉTER IS OTT LESZ A SÉTÁN

“Sétáljunk együtt közösen, a Szegedi Gyermeksebészet javára szombaton 10 órától, az újszegedi Erzsébet-Ligetben, két lábon, vagy két keréken. Gyertek, legyünk minél többen!” – küldte videóüzenetben a szegedi Nagy Péter, olimpiai súlyemelő, de hasonlóképpen buzdít arra mindenkit Olasz Anna, és Kárász Anna is, hogy vegyünk részt minél többen a szombati jótékonysági sétát. A három olimpikon személyes videóüzenetét itt találod.

A CÉL: 2 MILLIÓ FORINT ÖSSZEGYŰJTÉSE

A Szegedi Gyermekklinika Gyermeksebészeti Osztályának alapítványa egy felújított, használt gépet szeretne vásárolni a gyermeksebészeti osztály számára, hogy segítse az ott folyó magas színvonalú munkát, és ez a gép segítségével, a megfelelő tisztítással meg tudják óvni a sokszor milliós értékű műszereket. Az eszköz ára 2 millió forint, és minden segítség jól jön az alapítvány számára, így a szegedi Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület is jótékonysági sétát szervez az újszegedi Ligetben. A Facebookon azt írják, hogy az eseményt április 23-án szervezik meg reggel 10 órakor, a cél pedig az, hogy az itt összegyűlt adományokból az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika Sebészete számára beszerezzék a műtéti eszközök fertőtlenítésére szolgáló gépet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb