Sport

A harmadik menetben lezárta a meccset a szegedi Kis Máté

Kis Máté jött, látott és győzött. Mint a napokban beharangoztuk, a sportoló közel egy év kihagyás után pénteken újra felvette a kesztyűt a New School Promotion profi ökölvívó gáláján és megmérkőzött a horvát Bosko Misic ellen.

A 100%-os a felkészülés, kirobbanó forma meghozta a várt eredményt, nem is akármilyet: a harmadik menetben győztesként diadalmaskodott.

A sport365.hu beszámolója szerint a WBO korábbi interkontinentális bajnoka, Kis Máté egy 8 menetre tervezett nagyközépsúlyú összecsapáson harcolt a horvát Bosko Misic ellen. A mindig remek formában lévő Kis ezúttal is gőzerővel készült az összecsapásra azzal a céllal, hogy minél előbb újra címmeccsen bokszolhasson. A horvát fordított alapállású, ami által sokszor felkínálkozott Máté előtt a lehetőség ütésekre.

Mint írják, testen nagyon erőseket bevitt Kis, ami után a bírónak számolnia is kellett. Bosko gyorsan támadásba akart lendülni, hogy bizonyítsa nincs baja. Máté részéről bölcs dolog volt a testre rámenni. Misic is ezzel próbálkozott, de kevesebb sikerrel. A harmadik menetben aztán rövidre zárta a meccset Kis, aki újból padlóra küldte horvát ellenfelét ezúttal már úgy, hogy a horvát nem tudta folytatni a mérkőzést, és még a meccs utáni percekben is bordáját fájlalta. Kisnek ez volt a 19. győzelme, ebből 13-at KO-val nyert meg. Misic tizenhatodszor kapott ki KO-val.

MAGYAR KINGA IS SZEGED BÜSZKESÉGE, HA ÖKÖLVÍVÁSRÓL VAN SZÓ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb