Sport

Na végre! Győzött a Szeged-Csanád GA, megtört a Vukmir-átok?

Sötét vereségszériát tört meg a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, akik ma délután 5-től a Szent Gellért Fórumban fogadták a Szolnoki MÁV FC csapatát a Merkantil Bank Liga 35. fordulójában. A korábban az NB-I felé menetelő szegediek Dragan Vukmir hirtelen távozása óta nem találták magukat, a legutóbbi négy (!) vereséget követően azonban megtörtént a csoda: bár a vendégek vezetéssel mehettek szünetre, a fordulás után gyorsan jött Horváth Krisztofer tizenegyes gólja, később egy öngól, így a hazaiak 2–1-re fordították a mérkőzést.

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–SZOLNOKI MÁV 2–1 (0–1)
Szeged
, Szent Gellért Fórum, 600 néző. Vezette: Nazsa Tamás (Rózsa Dávid, Ring Kevin)
SZEGED-CSANÁD GA: Molnár F. – Ódor, Temesvári, Pejovics, Kővári – Simon Á. (Farkas A., 90+1.), Kovács M. – Dobos Á. (Gréczi, 76.), Horváth K., Csoboth (Daru, 90+1.) – Germán (Kóródi, 67.). Megbízott szakvezető: Andorka Péter
SZOLNOK: Hegedüs L. – Tisza (Szabó A., 75.), Szekszárdi, Tóth B., Gohér – Kónya, Földi (Tömösvári, 67.) – Kurdics, Sipos Z. (Dávid Zs., 84.), Lakatos (Hleba, 67.) – Busa (Tóth L., 84.). Vezetőedző: Romanek János
Gólszerző: Horváth K. (50. – 11-esből), Gohér (79. – öngól), ill. Lakatos (18.)
Kiállítva: Tóth B. (78.), Szekszárdi (80.), Kurdics (88.)

MESTERMÉRLEG

ANDORKA PÉTER

Nagyon sok energiát tettünk a mérkőzésbe, mert mentálisan nem voltunk a legegyszerűbb helyzetben az elmúlt hetek kudarcai után. Ráadásul megint az első kapura lövésből gólt kaptunk. A meccs elején nem játszottunk gördülékenyen, de a másodikban már harciasak, gyorsabbak voltunk. Köszönjük a szurkolók biztatását.

ROMANEK JÁNOS

Nehéz most nyilatkoznom, mert semmi sem indokolta az általunk kapott sok sárgát és a pirosakat… Az első félidőben jól játszottunk, vezettünk, majd a másodikban volt egy tíz perces rövidzárlatunk. A Szeged meg akarta nyerni a mecset, itt ki lehet kapni, de három játékost elveszítettünk. Most kell nyugodtnak maradnunk.

Forrás: NSO

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb