Kikapcs

Szeged365 fotóriport: dupla majális Szegeden, avagy, megindulunk fényes nappal az éjszakába?

Nyugi, mielőtt még bárki is pánikszerűen hagyná el a várost, cikkünk címével ellentétesen nem lépett fel L. Miki a Szegedi Majálison. Mindenki más azonban igen, sőt, a három év után visszatérő, ismét két helyszínes népünnepély Zápor-tavi helyszínére olyan 90-es atombombát dobtak, hogy Kozsó elsírta volna magát a gyönyörűségtől.

Az eredetileg meghirdetett Happy Gang – 4F Club fúzió (OMG, már ők ketten is egyet jelentettek a komplett tinikorunkkal, főleg úgy, hogy a 4F Club 20 évvel ezelőtti feloszlása óta sem Béres Zoo, sem Nyalaka nem vállalt Deja Vu Fesztivál vagy Tisza Gyöngye jellegű haknikat) helyett kaptunk:

  • egy Happy Gang (Vitamin),
  • 4F Club (Nyalaka),
  • és FLM (Hoffer Dani) triászt.

Sírtunk a gyönyörűségtől. Zenei színvonalat keresni egy retro-produkcióban legalább annyira felesleges, mint kulináris egyediséget a Budi Büfé burgereiben, a feeling miatt kell szeretni (vagy utálni, ahogy tetszik), és ezt most lehetett. Íme Zombori József fotói a Zápor-tó partjáról, ahol délben Várkonyi Tibi nótázott, délután 3-tól pedig érkezett az összenépi vonatozásba torkolló Happy Gang – 4F Club – FLM performansz, lekísérve egy délutáni Dollár Boys utcabállal.

Vitamin és Nyalaka:

Hoffer Dani:

Várkonyi Tibi:

Lagzi-style vonatozás:

Egy indokolatlan guminő:

…és egy szépséges tópart, Tarján szívéből:

Kell még több? Íme:

Hamarosan jövünk a Szegedi Pletykák majális-különkiadásával, Timi és Andor épp a ligetben gerilláznak.

Fotók: Zombori József

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb