BlogSport

Kis Máté: “Lépjünk a gázra!” – szeptemberben már címmeccsen bizonyíthat a szegedi közönségkedvenc

“A munka nem áll meg, hiszen szeptemberben újra címmérkőzésen bizonyíthatok!” – írta vasárnap este Kis Máté, miután a szegedi ökölvívó-rendőr péntek este a harmadik menetben finishelte a horvát Bosko Misicet a New School Promotion profi ökölvívó gáláján, Budapesten. Máténak ez volt a 19. győzelme, ebből 13-at KO-val vagy TKO-val nyert meg. Az alábbiakban a közönségkedvenc szegedi bunyós libabőrös sorait idézzük, változtatás nélkül:

“Voltam már a padlón, és győztem is, de az Út, amin végig megyek ilyenkor mindig ugyanaz, az eredménytől függetlenül! Visszagondolva tényleg az ide vezető út a legjobb az egészben, nem feltétlen csak a győzelem. Meggyőződésem, hogy aki a szorítóban, vagy az élet más területén a feladatok elé áll, szembe néz vele, majd végigcsinálja, már Győzött.

Mindegy mi a végeredmény.

A Munka nem áll meg, hiszen szeptemberben újra címmérkőzésen bizonyíthatok!

Drága szurkolók, KÖSZÖNÖM, hogy vagytok, hatalmas motivációt adtok! Drága Szponzorok, ti tudjátok, mennyit is jelentetek Nekem! Lépjünk a gázra!”

Összefoglalóink a gáláról, ahol Máté mellett a WBC világranglistáján már harmadikként (!) rangsorolt szegedi Magyar Kinga is magabiztos győzelmet aratott:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb