GasztroKikapcs

Beköltöznek a faházikók a Klauzál térre: már épül a Gasztroudvar Szeged szívében

Már gyakorlatilag végig érnek a faházak a Széchenyi téren – írtuk meg kedden, majd szerdán már nagyüzemben elkezdték beépíteni a Klauzál teret is Szeged szívében. A Szeged Napja Ünnepségsorozat egyik pompás helyszíne lesz a Klauzál tér, ahol a Gasztroudvar kap majd helyet.

Finom falatokkal, és kézművesek sokaságával találkozhatunk majd a 13-án startoló Szeged Napja Ünnepségsorozat egyik helyszínén, vagyis a Klauzál téren. A faházikókat szerdán kezdték el felállítani Szeged szívében, jelenleg is nagyban zajlik a munka:

A Kárász utca egy részén, valamint a Klauzál téren egyébként 33 kézműves, valamint 19 gasztro-csodát kínáló kiállítóval találkozhatunk majd. A kiállítók pontos névsorát itt találod.

A SZÉCHENYI TÉR MÁR MAJDNEM KÉSZEN ÁLL AZ ÜNNEPSÉGRE

Bár még csak egy hete építik őket, már gyakorlatilag végig érnek a faházak a Széchenyi téren, a dupla sor egyik vége már lassan a Takaréktár utca felőli végig ér, a másik pedig a Kárász utca felőli újságosig. A 9 nap múlva kezdődő, 10 napos ünnepségsorozat fő helyszínén 186 (!) kiállító foglal majd helyet, zömében borászatok, a teljes listát nemrég hozták nyilvánosságra a szervezők.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb