Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: kiállítással, lufizsonglőr-show-val, nomeg az Állattenyésztési és Mezőgazda Napokkal startol el a hétvége Szegeden és környékén

Visszaszámlálás megindul, hamarosan egy újabb eseménydús hétvége startol el Szegeden: új kiállítással kedveskedik az érdeklődőknek a Reök – palota, Csatai Gergő Guinnes – rekorder lufihajtogató lufizsonglőr-show-val kápráztatja el a gyerekeket, valamint már javában zajlik a Állattenyésztési és Mezőgazda Napok is Hódmezővásárhelyen. Kapcsolódj ki ezen a hétvégén is, szemezgess a szegedi programok kavalkádjából!

A HÖLGYEKÉ LESZ A FŐSZEREP A REÖK – PALOTA LEGÚJABB KIÁLLÍTÁSÁN: ÖT SZEGEDI ALKOTÓNŐNEK ÁLLÍTANAK EMLÉKET

A századelő Szegedjét meghatározó nőalakokról szóló kiállítás nyílik a Reök-palotában. Az izgalmas tárlat európai uniós társfinanszírozással valósul meg, és május 7. és június 12. között várja majd a középpontjában álló öt hölgy életműve iránt érdeklődőket – írja az intézmény sajtóközleményében.

AZ EGYEDÜLÁLLÓ SZÜLŐK KLUBJA ELŐADÁST TART AZ AGÓRÁBAN

“Egyedül neveled? Hidd el nem vagy egyedül!”, valamint “Hogyan segít az egyedülálló szülőknek az Egyszülős Központ?” címmel tart előadásokat az Egyedülálló Szülők Klubja pénteken, 16:30-tól a Szent-Györgyi Albert Agórában.

LUFIZSONGLŐR – SHOW LESZ CSATAI GERGŐVEL A SOMOGYI – FAGYIZÓBAN

A Somogyi performansz bemutatja: Lufizsonglőr-show Csatai Gergővel, május 6-án, pénteken a belvárosi Somogyi Fagyizó előtt. A főszerepben a szegedi gyerekek és városunk Guinness-rekorder lufibűvésze.

ELSTARTOLT A XXIX. ALFÖLDI ÁLLATTENYÉSZTÉSI ÉS MEZŐGAZDA NAPOK HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN

2022-ben már 29. alkalommal elstartolt az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok május 5-6-7-én Hódmezővásárhelyen. A kiállítás a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozója.

A SZEGEDI MOZIK SZÍNES KÍNÁLATTAL VÁRNAK EZEN A HÉTVÉGÉN IS

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Mozi vásznára érkezik a Doctor Strange az őrület multiverzumában című szuperhősfilm, valamint egy magyar dokumentumfilm is, iRunLady címmel, mely egy hihetetlen történeten keresztül bemutatja a futás világát az amatőröktől a profikig. A teljes műsorért kattints ide.

CINEMA CITY

A Cinema City repertoárjában, ha könnyed kikapcsolódásra vágysz, megnézheted a Camelot-Harcok trónja című vígjátékot, de vetítik a Legendás állatok: Dumbledore titkai, valamint a Downton Abbey: Egy új korszak című filmeket is. A teljes műsorért kattints ide.

TÁNCOLD ÁT AZ ÉJSZAKÁT A SZEGEDI BULIKBAN

HUNGI

Újra Szexi szombattal vár szombaton a Hungi, ahol a fergeteges hangulatról Loving Arms fog gondoskodni.

SING SING

A Sing Sing-ben péntek este Nagy Szegedi Érettségi After partival várják a bulizókat. Az est folyamán fellép Regán Lili, Daniel Nike, JoerJunior, Molnárbé és G3rix.

RETRO KLUB

Péntek este Dirty R’N’B bulival várja a kikapcsolódni vágyókat a Retro, ahol az est folyamán Welldan pörgeti a lemezeket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb