KikapcsVideo365

Egy kis kulisszatitok: így készültek Axefly Vision drónfelvételei a Szeged környéki repceföldekről

Axefly Vision, vagyis Petrács Alex a népszerű szegedi drón-videoblogger újra a magasba repült drónjával, hogy elhozza nekünk Szeged környékéről az aranyló repceföldek szépségét, ám ezúttal a megszokottól eltérően abba is bepillantást nyerhetünk, hogyan készülnek ezek a lenyűgöző felvételek egy FPV drónnal.

Az FPV (first-person view) repülés a drónnal való repülés legizgalmasabb, leginkább magával ragadóbb része, mely egyre inkább népszerű a drónipar területén. A dróntechnológia ezen legújabb formája révén új távlatokat nyitott számos területen, mint például az FPV drónrepülés, a drónversenyzés, a kereső- és mentőbevetések, valamint a mezőgazdasági alkalmazások. Az FPV technológia nem korlátozódik a saját építésű, egyedi drónokra; a színesebb repülési élmény érdekében a repülésre kész drónok kombinálhatók FPV szemüvegekkel, sisakokkal, okostelefonos készülékekkel és egyéb kijelzőkkel.

Pillants be a kulisszák mögé Axefly Vision felvételén, így készültek a drónfelvételek Szeged határában a repceföldekről:

Videó: Axefly Vision

Forrás: djiars.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: jarisakti
'Fel a tetejéhez' gomb