Kikapcs

Külföldi lemezlovassal robbant a SZEN: szombaton a horvát-német DJ, Topic jön Szegedre

Egy kis pihenő után idén visszatér a Szegedi Egyetemi Napok a Hattyas sorra. A szervezők által, hétfőn kiküldött sajtóközlemény szerint ByeAlex, a Follow The Flow és még számos zenekari produkció mellett sztár Dj-k, és egy világszerte ismert, a toplistákat vezető külföldi lemezlovas, azaz Topic is fellép az idei SZEN-en.  

Mint írják, a szegedi Hallgatói Önkormányzat többéves tradíciók alapján idén ismét a Hattyason szervezi meg az egyik legnagyobb rendezvényét. Két nagyszínpad és számos, éjszakába nyúló program várja majd a hallgatókat csütörtöktől.

TOPIC LÁTOGAT EL SZEGEDRE

“Az Iventerrel közösen kaptuk meg azt a megtiszteltetést, hogy megszervezzük a programokat, így igyekeztünk a legszínesebb palettát összeállítani. Figyelembe vettük, hogy melyek azok a népszerű trendek, melyek tarolnak, és ezek az információk alapján raktuk össze a Line-Uppot” – mondta Kánvási Tamás booking manager. Mint kiderült:

  • az első nap, azaz csütörtökön Metzker Viktória és Yamina mellett ByeAlex is szórakoztatja majd a fiatal hallgatóságot,
  • pénteken Dzsudló és a Follow The Flow gondoskodik arról hogy a hangulat az tetőfokára hágjon,    
  • majd szombati este Krúbi, és a BSW alapozza meg a hangulatot a Breaking Me szerző Dj-jének, Topicnak.

Mint tovább kiemelték, természetesen a szegedi éjszakában már jártas közönség találkozhat ismerős arcokkal is, hiszen minden este több ismerős lemezlovas zenél majd, mint Jauri, Seladi, CIGGI, MRKK, illetve Corvin és GNU.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb