Mindenmás

Visszautasíthatatlan ajánlat? Cicciolina egy szenvedélyes éjszakát biztosít Putyinnak, amennyiben befejezi a háborút Ukrajnában

Erős felajánlást tett Cicciolina: a 70 éves expornós, modell, énekesnő, színésznő és aktivista egy forró, szenvedélyes éjszakát kínál Vlagyimir Putyinnak, amennyiben az orosz elnök kivonja csapatait Ukrajnából, és véget vet a háborúnak – írja a Daily Starra hivatkozva a 24.hu.

“A béke üzenete, a háború ellen és az orosz elnöknek #putin. Felajánlom magam egy éjszakai szexre, cserébe a békéért, Ukrajnáért, az orosz népért” – tette közzé a posztot az Instagramon Staller Ilona.

KORÁBBAN SADDÁM HUSSZEINNEK IS TETT HASONLÓ FELAJÁNLÁST

A 24.hu mindeztek után azt írja, hogy hivatalos orosz válasz még nem érkezett, a kommentelők között sem tűnik fel Putyin neve, és ennek nem biztos, hogy csak az az oka, hogy az elnök nem arról híres, hogy aktív a közösségi oldalakon. Mint kiemelték, ettől még a politikai aktivista, korábbi parlamenti képviselő gesztusa nemes, ráadásul nem is első alkalommal adná oda magát a békéért, hiszen korábban Szaddám Husszeinnek is tett hasonló felajánlást.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb