Sport

Csendes megemlékezésen búcsúznak el a MVM Szeged VE sportolói Csanki Márktól, a 19 évesen elhunyt szegedi kenustól

“Gyászol a szegedi vízi élet, fiatalon hunyt el a nagyszerű tehetség” – írtuk meg még szombaton, amikor kiderült, hogy az MVM Szeged VE 19 éves, ifjúsági világbajnoki ezüstérmes versenyzője Csanki Márk péntek este egy baleset során életét vesztette. Mint kiderült, a szegedi kajak-kenus barátok, illetve a közeli hozzátartozók kedden este csendes megemlékezést tartanak az elhunyt versenyző emlékére.

“A tragikus körülmények között elhunyt 19 éves versenyző, Csanki Márk emlékére csendes megemlékezést tartunk ma este 8 órakor a Szegedi Vízitelep mólójánál. A gyertyagyújtás nem zárt körű, de a búcsúra csak a kajak-kenu barátokat, valamint Márk közeli hozzátartozóit és barátait várjuk” – írja az MVM Szeged VE közösségi oldalán. Hozzátették: a fájdalmasan korán eltávozott Csanki Márk temetéséről a család intézkedik, de az MVM Szegedi Vízisport Egyesület és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség is minden segítséget megad.

EGY BALESETET AKARTAK ELKERÜLNI INÁRCSNÁL

Csanki Márk abban a vétlen kocsiban ült, amelyik egy balesetet akart elkerülni Inárcsnál péntek este, de két autó is nekiütközött. A volánnál egy sporttársa, egyben a barátnője ült, aki válságos állapotban került kórházba. A részletekről megszólalt a 19 éves tehetség édesanyja, akivel a hétvégén készítettek interjút.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb