Mindenmás

Napi pakk: nyárias időt kapunk, az év szegedi vihara után! Mindenki megúszta ép bőrrel?

Csütörtökön is kitart a nyárias időjárás Szegeden. Végre átvonul a hidegfront, így se záporoktól, se zivataroktól nem kell tartanunk a Napfény Városában. Már kezdjük megszokni, de ma sem maradunk bejelentések nélkül, ugyanis Kormányinfót kapunk a nyakunkba, és lesz némi zenés-táncos mulatság is a Reök előtti téren. Készítsd be a reggeli kávéd, meghoztuk a napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Fülöp, Evelin, Aladár, Elektra, Filip és Gyöngyvér nevű olvasónknak. A névnaposok mellett a születésnaposokat sem felejtjük el, hiszen:

  • 74 éve született Gálvölgyi János, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, parodista, szinkronszínész,
  • 58 éve pedig Lenny Kravitz, Grammy-díjas zenész.

IGAZI NYÁRIAS, CSAPADÉKMENTES IDŐ JÖN SZEGEDRE

Csütörtökre már átvonul felettünk ez a fránya hidegfront, mögötte pedig napos-gomolyfelhős időre készülhetünk Szegeden. Az előrejelzések szerint csapadékra már nem kell számítani, viszont többfelé élénk, olykor erős lökések kísérhetik a nyugati, északnyugati szelet. Kora reggel 11-17, délután 24-29 fok várható.

GULYÁS GERGELY BEJELENTÉSEKRE KÉSZÜL

Nagyon úgy néz ki, hogy csütörtökön sem maradunk bejelentések nélkül, hiszen ma Kormányinfót tartanak. Míg tegnap Orbán Viktor, addig ma Gulyás Gergely áll majd a kamerák elé, ahonnan élő tudósítással jövünk Nektek.

EGY KIS KIKAPCSOLÓDÁS IS JUT MÁRA

Ízelítőt kaphatnak az érdeklődők a Szegedi Szabadtéri Játékok Szabadság, szerelem! – Petőfi a vitéz című előadásából csütörtökön a Magyar Ede téren – számolt be róla a Rádió 88. A Szeged Táncegyüttes és a Tiszavirág Táncegyüttes tagjai este fél 7-kor részletet mutatnak be a készülő produkcióból.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb