Mindenmás

Eladó a hírhedt, egykori bordélyház épülete a Jakab Lajos utcában, Szegeden

Eladó a hírhedt, egykori bordélyház épülete a Jakab Lajos utcában, Szegeden, hívta fel rá a figyelmünket Dávid nevű Olvasónk, Szeged 365 társalgó Facebook csoportunkban. A hírre utána is jártunk a részleteknek, vajon milyen paraméterekkel és mennyiért veheti birtokba az ingatlant leendő új tulajdonosa.

A Jakab Lajos utcai ingatlan hirdetését a Facebook Ingatlan Szeged, Csongrád-Csanád megye – eladó, kiadó csoportjában találtuk meg. E szerint tavaly szeptember óta már biztosan keresi új gazdáját az egykori bordélyháznak otthont adó épület.

2014-BEN SZÁMOLTA FEL A RENDŐRSÉG A BORDÉLYHÁZAT

Az ingatlanban körülbelül 2004 óta hivatalosan panzió és éjszakai klub működött, valójában a klub emeletén egyéb szolgáltatásokat vehettek igénybe a vendégek. Egészen 2014-ig folyt ez így, amikor is a rendőrség lecsapott a helyre és felszámolták a bordélyházat, letartóztatva az azt működtető akkor 47 éves H. Pétert és a 32 éves R. Corinát. A 2014 júliusában tartott házkutatás során az egyenruhások két szobában „légyott” közben érték tetten a párokat. A nyomozás során kiderült, hogy az éjszakai klub felső szintjén lévő helyiségekben a bárban dolgozó női alkalmazottak ellenszolgáltatásért nyújtottak szexuális szolgáltatást férfiaknak. A gyanúsítottak a hely biztosítása mellett futtatták is a lányokat.

EZEKKEL A PARAMÉTEREKKEL HIRDETIK AZ INGATLANT

A hírhedt Jakab Lajos utcai ház tehát az ingatlanpiacon még mindig szabad préda. Mint a hirdetésben írták, az egykori bordélyház az alábbi paraméterekkel rendelkezik:

  • 629 nm2 telken helyezkedik el.
  • Pince, földszint és emeleti elosztású.
  • A hasznos alapterülete körülbelül 260 nm2.
  • Régebben panzióként, éjszakai klubként üzemelt, belső kialakítása ennek megfelelő.
  • Állapota: felújítandó vagy több lakásos társasház építésére alkalmas.
  • Az ingatlanhoz 3 db garázs is tartozik.
  • Ára 79,9 millió forint.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb