Kikapcs

Elvigyünk egy virtuális shoppingra? Durvát triplázott a 2022-es nyárra a szegedi Context

Három hónap, három üzlet, három teljesen eltérő, viszont egy közismert, szegedi családi vállalkozásban összeérő koncepció. A Context Szeged alaposan rágyúrt a 2022-es nyárra, egyszerre három helyszínen kínál extravagáns esküvői, vagy éppen tenger (na jó, Tisza) parti szetteket. A nyakunkba vettük a várost, hogy megmutassuk az idei kínálatot, öveket becsatolni, érkezik a virtuális Szeged365 shopping-turné!

SZEGED365 NÉVJEGY – SZEGED EGYIK LEGISMERTEBB CSALÁDI VÁLLALKOZÁSA, AHOGY A RUHÁZATI SZAKMÁBAN SZOKÁS ÍRNI: SZOKÁS SINCE 1989

A Context egy ízig-vérig szegedi, családi vállalkozás, amelyet még 1989-ben alapított Szakál József. Lányával, Andreával hozták létre a céget, jelenleg két generációnyi Szakál vezeti a céget, amely a régi ruhagyár egykori épülete mellet a belvárosban is alaposan megvetette a lábát.

Szegeden három helyen kínálnak minőségi, elegáns vagy éppen trendi darabokat:

  • a Kossuth Lajos sugárút és a Teréz utca sarkán hosszú évekig Context Női Divatáru üzlet néven pörögtek, ebből lett tavaly egy Cecil és Street One márkaüzlet, bődületes kínálattal,
  • mögötte, a Teréz utca 3. alatti “főépületben” van a Context Férfi Divatáru üzletük, egyben a lakástextil részleg,
  • míg a Somogyi utcában egy nagyon vagány Dress Code for Men üzlet működik, ahol juppi-stílusú, tengerparton flangálós és elegáns, üzleti tárgyalásokra való férfi szettek egyaránt megtalálhatóak.

HÁROM ÜZLET, HÁROM KONCEPCIÓ, PLUSZ EGY TELJES REPERTOÁR A 2022-ES SZEGEDI NYÁRRA

“Azt szerettük volna, ha a három üzletünk egymást kiegészítve, bármilyen nyári alkalomra tökéletes alternatívát tudjon nyújtani azoknak a szegedieknek, akik esküvőre, lakodalomba készülnek, vagy csak szimplán szeretnének stílusosan, elegánsan megjelenni” – magyarázta Szakál Andrea ügyvezető. Maca (mert Szegeden mindenki, de tényleg mindenki így ismeri Andit) nagy szerelme az egykori Szegedi Ruhagyár épületében tavaly megnyitott boltjuk, amely akkora repülőrajttal indult, hogy legelőször nem is tudtunk forgatni, annyian özönlöttek be az üzletbe. A régió legnagyobb Cecil és Street One Shop pont olyan impozáns, mintha Pesten vagy Bécsben lenne, csak éppen itt van, Szegeden.

Az utóbbi üzletből indítottuk a virtuális shopping videónkat, amelyben az üzletek közötti átgyaloglós, autóval haladós snitteket felgyorsítottuk (unalmas lett volna azt nézni és hallgatni, ahogy 15 percen át a piros lámpánál szitkozódunk, viszont a road movie jelleget nem akartuk elengedni), gyengébb gyomrúaknak ajánlott egy szem Xanax bevétele az átkötő részek előtt:

Itt találod őket:

  • Street One és Cecil Shop – Szeged, Kossuth Lajos sugárút 72.
  • Dress Code for Men – Szeged, Somogyi utca 15.
  • Context Férfi Divatáru – Szeged, Teréz utca 3.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: click to read more
'Fel a tetejéhez' gomb