Mindenmás

Napi pakk: 17 fok, egy kis eső, gyereknapi programok, és komondor találkozó is vár ma Rád Szegeden

Mikor máskor mondhatna csütörtököt az időjárás, mint hétvégén? Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy nem ússzuk meg a szombatot kiadós eső nélkül. Ez azért ne riasszon vissza, hiszen már dübörög a Gyereknap Szegeden, sőt, komondor találkozó és kajak-kenu vb selejtező is lesz! Főzd le a jó meleg kávét, itt a Szeged365 napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Emil, Csanád, Ágoston, Karsa, Vilma és Vilmos nevű Szeged365 olvasónak! Születésnaposokat is köszönthetünk ma:

  • 64 éve született Fehér Anna, Jászai Mari-díjas színésznő, a Szomszédok című TV sorozat Almája,
  • valamint 54 éve Kylie Minogue ausztrál énekeső, színésznő (I should be so lucky, Loco-Motion).

HIDEGFRONT HOZ ESŐT SZEGEDRE

Szombaton az ország déli felében, azaz Szegeden is bármikor kialakulhat eső és zápor. Az előrejelzések szerint az eddig megszokottól sokkal hűvösebb, borongósabb lesz az idő és a szél is feltámad. A legmagasabb hőmérséklet 17 fok körül alakul Szegeden.

KUTYABARÁTOKAT VÁRNAK A PARTFÜRDŐRE

Szombaton komondoros találkozót szerveznek Szegeden. Az esemény célja a kihalás szélén lévő magyar kutyafajta, azaz a komondor megismertetése és népszerűsítése a szegediek körében.

KAJAK-KENU, GYEREKNAP ÉS MINDEN, AMI EGY JÓ HÉTVÉGÉHEZ KELL

Eseménydús hétvége előtt állunk Szegeden: vasárnapig kajak – kenu VB – válogató lesz a Maty – éren, érkeznek a gyereknapi programok is, és éjszakai toronylátogatással vár a Dóm.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai nude
  2. Visszajelzés: you could look here
'Fel a tetejéhez' gomb