Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: kajak-kenu VB-válogatóval, gyereknapi programokkal és éjszakai toronylátogatással startol el ez a hétvége Szegeden

Eseménydús hétvége előtt állunk Szegeden: péntektől vasárnapig kajak – kenu VB – válogató lesz a Maty – éren, érkeznek a gyereknapi programok is, és éjszakai toronylátogatással vár a Dóm. Kapcsolódj ki ezen a hétvégén, meghoztuk a szegedi programokat!

PÉNTEKTŐL VASÁRNAPIG KAJAK-KENU VB-VÁLOGATÓ LESZ A MATY-ÉREN

Péntektől vasárnapig Szegeden rendezik a kajak-kenusok idei első világbajnoki válogatóversenyét, a Tokióban olimpiai aranyérmes női kajakosokat leszámítva a gyorsasági szakág legjobbjai mind vízre szállnak.

TOVÁBB ROBOG A ZSIGMOND VILMOS FILMFESZTIVÁL

Negyvennyolc alkotás szerepel az Oscar-díjas Zsigmond Vilmos emlékét őrző, az operatőri munkát fókuszba állító szegedi nemzetközi filmfesztivál kedden kezdődő versenyprogramjában – közölte hétfőn a rendezvény művészeti vezetője. Az eseménynek az idei évben is Belvárosi Mozi ad otthont Szegeden.

MÁR ELINDULTAK A GYEREKNAPI PROGRAMOK A KÖVÉR BÉLA BÁBSZÍNHÁZBAN

“A Bábszínház előtt nagy vidámság készülődik, lengedező zászlócsíkokkal, kinti padokkal, nagy mosolyú papìrszájakkal” – írta Olvasónk Kata. Elindult ugyanis Tengerhab Gyereknap címmel a Kövér Béla Bábszínház háromnapos programsorozata.

MENNÉL EGY KÖRT OPTIMUS PRIME-MAL? MAKKOSHÁZÁN PORTYÁZIK A KEDVENC ŰRROBOTOD, JÖN MESI MESEBELI GYEREKNAPJA

Kíváncsi vagy, hogy jön össze egy 16 ezer köbcentis amerikai kamionba sűrített robot-hadvezér, 100 kiló gumicukor és egy gyereknapi zsúr? Elmagyarázzuk, elöljáróban pedig annyit írunk, hogy szombaton érdemes Mesi Mesebeli Cukrászdája felé venned az irányt, igazi gyereknapi őrület vár!

ÉJSZAKAI TORONYLÁTOGATÁST SZERVEZNEK A DÓMBA

Igazi izgalmakat rejtő programmal robbant a Szegedi Dóm Látogatóközpont szombaton, ugyanis lehetőséget nyújtanak arra, hogy 46 méter magasból csodálhassuk a szegedi éjszaka látványosságait. Az úgynevezett Éjszakai Toronylátogatás szombaton este 7 órakor kezdődik, és egészen éjfélig várja az érdeklődőket.

CSALÁDI NAPOT TART A FÜVÉSZKERT SZEGEDEN

Az idén 100 éves SZTE Füvészkertben egy újabb tartalmas és sokszínű családi nappal készülnek a szervezők. Mint közleményükben írják, május 28-án, szombaton 9.00 és 18.00 óra között előadásokkal, valamint bemutatókkal szeretnék a növényi sokféleségre, a növények rendkívüli, és az emberi életben betöltött fontosságára felhívni a figyelmet.

A SZEGEDI MOZIK SZÍNES KÍNÁLATTAL VÁRNAK EZEN A HÉTVÉGÉN IS

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Moziban már vetítik a nagy sikerű 1986-os Top Gun folytatását, melyben visszatér Tom Cruise, ezúttal az újoncok kiképzőjeként. Ha egy kis romantikára vágysz, megnézheted a filmvásznon Robert Redford és Meryl Streep főszereplésével a Távol Afrikától című filmet is. A teljes műsorért kattints ide.

CINEMA CITY

Ha egy könnyed vígjátékra vágysz a hétvégén, megnézheted a
Zanox – Kockázatok és mellékhatások című magyar vígjátékot, vagy a Bazi nagy francia lagzik 3. részét is. A teljes műsorért kattints ide.

TÁNCOLD ÁT AZ ÉJSZAKÁT A SZEGEDI BULIKBAN

HUNGI

Május utolsó szombatján is fergeteges partival vár a Hungi, ahol Basics gondoskodik arról, hogy az este soha ne érjen véget!

RETRO

Ma szezonzáró hétvége lesz a Retro Klubban. Az est folyamán a jó hangulatért Welldan és Bigiboy lesz a felelős!

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai nude
  2. Visszajelzés: micro step
'Fel a tetejéhez' gomb