Sport

Orbitálisat mentek a szegedi kick-boxosok: 11 versenyző, 11 érem, 6 magyar bajnoki cím a Halker-KirályTeam Szeged csapatától

Pazar szegedi szereplést hozott az idei Kick-Box Utánpótlás Országos Bajnokság, mint Gyuris Gábortól, a Halker-KirályTeam Szeged edzőjétől megtudtuk, 11 versenyzőjük 11 éremmel térhetett haza a Komárom-Esztergom megyei Tarján sportcsarnokból, ahonnan 6 magyar bajnoki címet is sikerült megszerezniük.

Idén a Komárom-Esztergom megyei Tarján sportcsarnoka adott otthont a 2022. évi Utánpótlás Országos Bajnokságnak, ahol a Halker-KirályTeam Szeged csapata 11 versenyzővel és 2 edzővel képviseltette magát. Vasárnap a gyerek korcsoporttól a juniorokig mindenki tatamira lépett az idei év egyik, ha nem a legfontosabb hazai kick-box megmérettetésen, hiszen nem csak a magyar bajnoki cím megszerzése volt a tét, hanem ezzel együtt a válogatott kvóták megszerzése is.

A reggeltől kora estig tartó viadalon a szegedi csapat 11 versenyzője a pointfighting szabályrendszer küzdelmeiben volt érdekelt és lenyűgöző teljesítményt nyújtva a fiatalok közül mindenki felküzdötte magát a dobogóra – írta beszámolójában Gyuris Gábor.

A 11 szegedi versenyző közül 10-en egészen a döntőkig meneteltek, a 6 magyar bajnoki cím mellett pedig 4 ezüst és 1 bronzérem is hazakerült a napfény városába, a Halker-KirályTeam Szeged versenyzőinek vitrinjébe.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb