Szegedi Arcok

“Alig állt a lábán, olyan részeg volt” – megszólalt a szegedi anyuka, aki arra ébredt, hogy egy Audi TT csapódik a házuk falába

Erős volt a hajnal, házfalnak csapódott egy Audi TT coupe Szegeden – írtuk meg szombat reggel, a hozzánk befutott rendőrségi, katasztrófavédelmi és olvasói információk alapján egy részeg sofőr okozott balesetet a Rókusi körúti körforgalomnál. A késő délutáni órákban ránk írt egy fiatal szegedi hölgy, aki családjával együtt fékcsikorgásra, két kisebb, majd egy nagyobb durranásra ébredt. Jól sejted: az ő házukba driftelt bele a részeg sofőr hajnal 4 előtt pár perccel.

Mint a neve elhallgatását kérő, a Rókusi körút és a Kossuth Lajos körút találkozásánál lévő körforgalom melletti panelházban lakó anyuka elmondta, hajnali négy körül pont a fürdőszobából hallotta a csikorgás-csattanás egyveleget, amelyre aztán az egész családja felébredt. A hatalmas zajra az erkélyen termett szinte az összes szomszéd, amikor lenéztek, az alábbi kép fogadta őket:

A fal tövének egy fekete Audi TT Coupé ütközött, mint az olvasónk elmondta, a belőle kiszáló sofőr olyan részeg volt, hogy alig állt a lábán. A helyszínen néhány járókelő is tartózkodott, akik szerencsére nem sérültek meg, viszont elég alaposan kiosztották a delikvenst, akit végül a mentők vittek el a helyszínről (információink szerint enyhe sérülésekkel).

Az olvasói beszámolók és a bennünket megkereső anyuka elmondása alapján valószínűleg az történhetett,

  • hogy a fekete Audi TT nagy sebességgel az Izabella híd felől érkezett,
  • bement a körforgalomba,
  • ahonnan driftelve jött ki,
  • majd visszafelé, a híd irányába elvesztette a kontrollt,
  • letarolt két sor fekvőrendőrt, majd a járda padkáját,
  • ezt követően pedig fordított irányban a tízemeletes lakótömb falán kötött ki.

A driftelést több lakó is megerősítette, ugyanebből volt legutóbb probléma a Dugonics téren, ott egy BMW tarolt le egy fát, egy táblát és egy padot 2020 augusztusában, rajta egy csodával határos módon – karcolások nélkül – megmenekülő szegedi sráccal:

Interjúalanyunktól rengeteg, az erkélyről lőtt fotót kaptunk, ezeken egyébként az is látszik,

  • ahogy a helyszínelő rendőrök felfestik az autó érkezési irányát,
  • ahogy a tűzoltók kiszabadítják a sofőrt,
  • ahogy megjönnek a részeg férfit elszállító mentők,
  • és ahogy eldaruzzák az összetört sportkocsit.

Ha nem lenne meg a fent leírtak alapján a helyszín, segítünk: a baleset itt történt, a fotók ugyanattól az olvasótól származnak, ezekért is nagy köszönet!

Hálásan köszönjük a helyszíni tudósítást, a Szeged365 olvasói a legjobb paparazzik!

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: faceless youtube niches
  2. Visszajelzés: Discover More Here
'Fel a tetejéhez' gomb