Sport

Bánhidi Bence elárulta, mikor csúszott ki a győzelem a kezükből

“Sajnálom, hogy hazai pályán nem tudtuk megnyerni ezt a mérkőzéset, szinte végig a kezünkben volt” – nyilatkozta Bánhidi Bence, a Kékek csapatkapitánya azt követően, hogy pénteken a Telekom Veszprém 29-28-ra legyőzte a Pick Szegedet a férfi kézilabda NB I döntőjének első, pénteki mérkőzésén.

AZ UTOLSÓ PERCEKBEN MENT EL A GYŐZELEM

“Az utolsó percekben engedtük ki a győzelmet a kezünkből. Sok ziccert és hétméterest hibáztunk, nem csak a címvédéshez, de a BL négyes döntőbe jutáshoz sem lehet ennyit elrontani. Hétfőn úgy döntöttem, hogy megpróbálok edzeni, a héten jól éreztem magam a bőrömben, meccs előtt egy nappal dőlt el, hogy játszani fogok” – mondta az Origo Sportnak Bánhidi Bence, a Szeged elmúlt hónapokban sérüléssel bajlódó csapatkapitánya.

A VILÁG LEGJOBB KAPUSAI ELLEN NAGYON NEHÉZ BEDOBNI A BÜNTETŐKET

“Bánhidi Bence és Matej Gaber keveset edzettek, de ők is segíteni tudták a munkánkat a döntőben úgy, hogy nem voltak százszázalékosak. Nem biztos, hogy az ő helyükben  mindenki így tett volna. A szurkolóinknak is hálás vagyok a fantasztikus hangulatért. Az egyetlen gond, hogy kikaptunk itthon, de az egy gól nem nagy különbség a visszavágó előtt” – értékelt Juan Carlos Pastor, a szegediek vezetőedzője.

Tudtunk vezetni három góllal is, a világ legjobb kapusai ellen nagyon nehéz bedobni a büntetőket, és a ziccereket is hibáztunk ellenük. Két nap pihenés és hat nap felkészülés következik” – zárta gondolatait a Tisza-parti mester.

Az aranyéremről a szombati visszavágó dönt, hajrá PICK Szeged!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb